CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Campanya de microdacions per a que la 1a Fira d’Economia Solidària de Catalunya sigui possible

Dijous, 6 setembre, 2012

Ja pots donar un cop de mà per a que la 1a Fira d'Economia Solidària de Catalunya sigui possible a través de microdonacions.

Totes les quantitats seran benvingudes.

A l'octubre demostrarem que es pot consumir, produir i viure d'una altra manera.

Per als propers dies 27 i 28 d'octubre, a la Fabra i Coats de Sant Andreu (Barcelona), tindrà lloc la I Fira d'Economia Solidària de Catalunya, organitzada per la Xarxa d'Economia Solidària. Amb la fira es vol mostrar a tota la ciutadania inquieta que avui ja és possible resoldre la majoria de les seves necessitats dins de l’economia solidària. Participant a la fira es poden donar a conèixer les propòstes a més de 7.000 persones, contribuir a visualitzar la força del sector i seguir teixint complicitats i estratègies de futur amb els integrants de l'economia social i solidària.

Dins de les activitats programades hi ha taules rodones sobre la construcció del mercat social i les economies crítiques, per exemple; a més d'altres activitats col·lectives.

Campanya de microdonacions a través de http://www.goteo.org/project/1a-fira-d-economia-solidaria-de-catalunya?lang=ca

Presentació

La FESC (Fira d’Economia Solidària de Catalunya) vol difondre l’economia solidaria de Catalunya mostrant durant dos dies i mig un nombre significatiu i representatiu d’empreses i entitats del sector, així com els seus principals reptes. L’esperit de la Fira, doncs, és inclusiu, ja que pretén abastar la gran diversitat d’experiències existents. Per aquest motiu, s’ha prioritzat en tota la cadena de proveïment de l’esdeveniment l’ús i la contractació de béns i serveis de l’economia solidària.

L’abast de l’esdeveniment, tot i ser d’àmbit català, busca també la projecció estatal i internacional en els àmbits europeu i mediterrani, i te la voluntat de consolidar-se com una cita de referència periòdica dins el sector.

- Donar a conèixer l‘economia solidària a la ciutadania inquieta i presentar-la com una opció que pot resoldre la major part de necessitats materials de la vida des de diversos sectors: treball, consum, estalvis, oci, educació, habitatge, etc.

- Aconseguir implicar més persones en les iniciatives d’economia solidària: com a consumidores, com a estalviadores, per emprendre algun nou projecte, col·laborant amb la Xarxa d’Economia Solidària, etc.

- Augmentar la consciència de sector per part dels mateixos actors de les iniciatives d’economia solidària.

- Divulgar les alternatives que aporta l’economia solidària a la crisi, tant immediates com per sortir del capitalisme.

- Convertir la Fira en un referent periòdic de tot el sector a Catalunya.

1a Fira d'Economia Solidària de Catalunya

http://www.firaesc.org

Ensenya el cor | Balanç Social de la XES from Ensenyaelcor on Vimeo.