CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Campanya de solidaritat amb el company Alfonso que es troba empressonat. Escriviu-li cartes de suport

Dimecres, 14 abril, 2010

Des de la Secretaria d'Acció Social de la CGT de Catalunya es demana a tota la CGT que mostrem la nostra solidaritat amb Alfonso Hermoso, company de CGT empressonat:

SUPORT AL COMPANY ALFONSO

Com ja sabeu, el nostre company Alfonso H. treballador i membre de la secció sindical de CGT a Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Barcelona, es troba a la presó per a complir una condemna de 3 anys arran de la seva assistència a una manifestació en defensa dels espais alliberats de l'Assemblea d'Okupes de Barcelona, el maig de 2007 (més informació a: http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article3805 i http://alfonsolliure.blogspot.com/).

Al marge de les actuacions que des de la CGT i des d'altres moviments socials, en especial la campanya unitària puguem realitzar, hi ha una altra forma d'expressar el nostre suport i solidaritat personal a l'Alfonso: escrivint-lo a la presó.

Tot i que pel que sabem l'Alfonso es troba fort i relativament bé d'ànims, és molt important per ell rebre mostres de solidaritat del màxim de persones de l'exterior de la presó.

Per això us animem a escriure-li a aquesta adreça:

Alfonso Hermoso Castillo
CP Can Brians 2
AC3000
08760 Martorell

Alfonso LLIURE!!!


Per altra banda, s'ha editat una publicació en solidaritat amb l’Alfonso, que us podeu descarregar a:

http://barcelona.indymedia.org/usermedia/application/13/xQu___diari_alfonso_absoluci___DEF3_comprimido.pdf

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció