CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Campanya de solidaritat amb un company de CGT acomiadat a PRODAISA (Girona)

Dilluns, 30 juny, 2008

CAMPANYA DE FAX I CONCENTRACIÓ ACOMIADAMENT A PRODAISA (GIRONA)

El passat dimecres 25 va ser fulminantment acomiadat de l'empresa de proveïments i distribució d'aigües potables als municipis gironins, PRODAISA (Proveïments d'Aigua - General de Serveis) el company Francesc Urgell, promotor de la candidatura de la CGT que s'havia presentat a les eleccions sindicals de Proveïments d'Aigua del passat dia 20 i futur candidat a les properes eleccions a l'empresa General de Serveis, en les què la CGT tenia la victòria assegurada.


L'endemà dijous 26 a un altre company compromès li va ser obert un expedient disciplinari en ser-li imputada falsament una falta greu de desconsideració a un encarregat.

Podeu obtenir més informació a la web del moviment de treballadors que compta amb el suport de la CGT a les dues empreses:

www.canonada.spaces.live.com/

Cal enviar fax de protesta a PRODAISA (Fax 972 22 44 51)

S'estan preparant dues concentracions a la porta de PRODAISA (Carretera de Barcelona-Avellaneda) pel proper dijous dia 3 de juliol a les 8h del matí i a les 6h de la tarda respectivament. Lloc de trobada: Gasolinera de l’Avellaneda, direcció Barcelona (davant PRODAISA).

Salut

Federació Intercomarcal de Girona CGT