CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Campanya de solidaritat amb un company de CGT acomiadat a PRODAISA (Girona)

Dilluns, 30 juny, 2008
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

CAMPANYA DE FAX I CONCENTRACIÓ ACOMIADAMENT A PRODAISA (GIRONA)

El passat dimecres 25 va ser fulminantment acomiadat de l'empresa de proveïments i distribució d'aigües potables als municipis gironins, PRODAISA (Proveïments d'Aigua - General de Serveis) el company Francesc Urgell, promotor de la candidatura de la CGT que s'havia presentat a les eleccions sindicals de Proveïments d'Aigua del passat dia 20 i futur candidat a les properes eleccions a l'empresa General de Serveis, en les què la CGT tenia la victòria assegurada.


L'endemà dijous 26 a un altre company compromès li va ser obert un expedient disciplinari en ser-li imputada falsament una falta greu de desconsideració a un encarregat.

Podeu obtenir més informació a la web del moviment de treballadors que compta amb el suport de la CGT a les dues empreses:

www.canonada.spaces.live.com/

Cal enviar fax de protesta a PRODAISA (Fax 972 22 44 51)

S'estan preparant dues concentracions a la porta de PRODAISA (Carretera de Barcelona-Avellaneda) pel proper dijous dia 3 de juliol a les 8h del matí i a les 6h de la tarda respectivament. Lloc de trobada: Gasolinera de l’Avellaneda, direcció Barcelona (davant PRODAISA).

Salut

Federació Intercomarcal de Girona CGT

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print