CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Campanya de suport encausades Cas Expert davant del judici previst pel 9 de juliol a Tarragona

Diumenge, 31 maig, 2015

Informem a tota l'Organització del cas repressiu que estem sofrint en el Baix Penedès, el Cas Expert (més informació sobre el cas al web http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article11219). Des d'aquestes línies fem una crida a la solidaritat que ens caracteritza com Organització i us demanem que li doneu la màxima difusió a tota l'afiliació i ens de la CGT.

Us fem arribar l'enllaç a la recollida de signatures oberta en la plataforma digital Change.org. Fiscalia: Retirada de les falses acusacions a treballadors de "Cas Expert":
https://www.change.org/p/fiscal%C3%ADa-retirada-de-las-falsas-acusaciones-a-trabajadores-de-caso-expert?

També us avancem alguns dels actes que ja tenim previstos i tancats, amb la finalitat de que pugueu programar amb l'antelació suficient la vostra participació en els mateixos:

Dissabte 13 de juny a Vilanova. Jornada en la celebració de l'Aniversari de l'Assemblea dels Drets Socials del Garraf, a la Plaça de les Neus, serà una jornada en la qual s'englobaran diverses lluites i casos repressius com el Cas Montoro, els 6 Antifeixistes i el propi cas Expert. Hi haurà dinar popular, actes, concerts...

El judici està previst per al dijous 9 de juliol a les 10 hores en el jutjat nº2 de Tarragona, en el Carrer Sant Antoni María Claret nº 24 de Tarragona. Aquell mateix dia realitzarem una concentració a partir de les 9:30 hores davant dels jutjats i esperem tota l'assistència possible a la mateixa, amb la finalitat de pressionar a les instàncies judicials i mostrar la nostra solidaritat amb els encausats i encausades.

Seguirem informant dels diferents actes que tenim pendents realitzar. Us demanem màxima difusió en les xarxes socials i fer extensives les signatures en el Change.org

Compte solidari: ES77 2013 3059 41 0210121861

Per a qualsevol cosa no dubteu en trucar-nos: David Santamaría 617 086 999

Si ens toquen a una, ens toquen a totes!!!

CGT Baix Penedès

Més informació:

- David Santamaria. Tel. 617086999

- TWITTER CGT BAIX PENEDÈS

- FACEBOOK CGT BAIX PENEDÈS