CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Campanya d’enviament de faxos per la readmissió incondicional d’Anna Pozo

Dilluns, 2 gener, 2012

El Sindicat de Netejes i Manteniment-CGT convoca una concentració contra la repressió sindical el dimecres 4 de gener de 9 a 11h. davant el CEIP Jaume Bruguera a l'avinguda Jaume I de Girona.

Escrit contra l'acomiadament a enviar per fax:

Els sotasignats volem manifestar la nostra repulsa i total rebuig a l'acomiadament de la responsable del Sindicat de la Neteja de CGT de Girona Anna Pozo.

La companya Anna Pozo amb més de divuit anys d'antiguitat a l'empresa Eulen SA ha estat acomiadada per la seva tasca sindical en defensa dels seus drets i el dels seus companys / es.

L'empresa ha sancionat amb setze dies d'ocupació i sou a cinc membres del Comitè d'Empresa per anar al centre de treball d'Anna Pozo a informar sobre els acords presos en una reunió sobre Prevenció de Riscos Laborals. L'empresa amenaça amb l'acomiadament a les treballadores que s'atreveixin a parlar amb el comitè. A més, retalla drets adquirits, augmenta la jornada, i els pren dies d'assumptes propis etc, etc. També ha descomptat les hores sindicals de la nòmina a unes representants de les treballadores afiliades a la Confederació General del Treball, practicant així una política que pretén limitar els drets de llibertat sindical i atemorir a tota la plantilla perquè no reclami els seus drets legals.

Per tot això, considerem l'acomiadament de la responsable del Sindicat de la Neteja de CGT de Girona, Anna Pozo i les sancions a les altres companyes, com un atemptat al dret a la lliure expressió i a la llibertat sindical recollits en la Constitució espanyola, i exigim de la direcció de l'empresa Eulen que reconsideri la seva postura i procedeixi immediatament al següent:

1 .- Readmissió incondicional de la treballadora acomiada i retirada immediata de les sancions imposades a les sis companyes representants dels treballadors.

2 .- L'empresa ha de cessar en els seus atacs a la llibertat sindical dels treballadors i, en aquest sentit, dialogar amb el comitè i no prendre represàlies contra ningú.

Fem saber que desenvoluparem en les nostres empreses i centres de treball, en les administracions públiques, i en els mitjans de comunicació de les nostres localitats, una campanya de solidaritat amb les treballadores de EULEN SA.

CONTRA LA REPRESSIÓ SINDICAL! !

PER LA READMISSIÓ incondicional ANNA POZO!!

Cal posar en l'escrit:

NOM I COGNOMS, ORGANITZACIÓ / RESPONSABILITAT, DNI i SIGNATURA

Fax de solidaritat al sindicat (CGT) 972 23 19

Fax de protesta a l'empresa (EULEN SA) 972 10 45 63

Fax de protesta a l'atenció de Carles Puigdemont (Alcalde de Girona) Fax: 972 41 90 48

Fax de protesta al centre de treball CEIP Bruguera 972 21 12 76