CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Campanya d’enviament de faxos per la readmissió incondicional d’Anna Pozo

Dilluns, 2 gener, 2012
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

El Sindicat de Netejes i Manteniment-CGT convoca una concentració contra la repressió sindical el dimecres 4 de gener de 9 a 11h. davant el CEIP Jaume Bruguera a l'avinguda Jaume I de Girona.

Escrit contra l'acomiadament a enviar per fax:

Els sotasignats volem manifestar la nostra repulsa i total rebuig a l'acomiadament de la responsable del Sindicat de la Neteja de CGT de Girona Anna Pozo.

La companya Anna Pozo amb més de divuit anys d'antiguitat a l'empresa Eulen SA ha estat acomiadada per la seva tasca sindical en defensa dels seus drets i el dels seus companys / es.

L'empresa ha sancionat amb setze dies d'ocupació i sou a cinc membres del Comitè d'Empresa per anar al centre de treball d'Anna Pozo a informar sobre els acords presos en una reunió sobre Prevenció de Riscos Laborals. L'empresa amenaça amb l'acomiadament a les treballadores que s'atreveixin a parlar amb el comitè. A més, retalla drets adquirits, augmenta la jornada, i els pren dies d'assumptes propis etc, etc. També ha descomptat les hores sindicals de la nòmina a unes representants de les treballadores afiliades a la Confederació General del Treball, practicant així una política que pretén limitar els drets de llibertat sindical i atemorir a tota la plantilla perquè no reclami els seus drets legals.

Per tot això, considerem l'acomiadament de la responsable del Sindicat de la Neteja de CGT de Girona, Anna Pozo i les sancions a les altres companyes, com un atemptat al dret a la lliure expressió i a la llibertat sindical recollits en la Constitució espanyola, i exigim de la direcció de l'empresa Eulen que reconsideri la seva postura i procedeixi immediatament al següent:

1 .- Readmissió incondicional de la treballadora acomiada i retirada immediata de les sancions imposades a les sis companyes representants dels treballadors.

2 .- L'empresa ha de cessar en els seus atacs a la llibertat sindical dels treballadors i, en aquest sentit, dialogar amb el comitè i no prendre represàlies contra ningú.

Fem saber que desenvoluparem en les nostres empreses i centres de treball, en les administracions públiques, i en els mitjans de comunicació de les nostres localitats, una campanya de solidaritat amb les treballadores de EULEN SA.

CONTRA LA REPRESSIÓ SINDICAL! !

PER LA READMISSIÓ incondicional ANNA POZO!!

Cal posar en l'escrit:

NOM I COGNOMS, ORGANITZACIÓ / RESPONSABILITAT, DNI i SIGNATURA

Fax de solidaritat al sindicat (CGT) 972 23 19

Fax de protesta a l'empresa (EULEN SA) 972 10 45 63

Fax de protesta a l'atenció de Carles Puigdemont (Alcalde de Girona) Fax: 972 41 90 48

Fax de protesta al centre de treball CEIP Bruguera 972 21 12 76

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print