CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Campanya pel tancament de la llibreria Europa de Barcelona

Dilluns, 8 febrer, 2016

Campanya "Tanquem La Llibreria Europa"

Unitat Contra el Feixisme i el Racisme-Gràcia ha iniciat per aquest any 2016 una intensa campanya per tancar definitivament la neonazi Llibreria Europa.

Estem treballant en diferents fronts per fer efectives les nostres accions i per consolidar un ampli suport social, associatiu i institucional.

Els actes més propers de la campanya :

- Dissabte 27 Febrer (11h - 22h) Taula Rodona/ Dinar Popular / Concert. Vine a la festa a la plaça de la Vila.
Més informació a https://ucfrgracia.wordpress.com/2016/01/31/vine-a-la-festa-a-la-placa-de-la-vila/

Inclou: Taula Rodona 27-Febrer 11:30h Plaça de la Vila: “Com podem tancar la llibreria Europa/ El ‘Mein Kampf’ torna a publicar-se a Alemanya:Reedició llibre de Hitler”.
Més informació a https://ucfrgracia.wordpress.com/2016/01/31/taula-rodona-dissabte-27-f/

- Divendres 18 Març 19.30h a la Violeta de Gràcia. Conferència: Holocaust; abans, durant i després. Des d'una perspectiva històrica.
Més informació a https://ucfrgracia.wordpress.com/2016/01/31/holocaustabans-durant-i-despres-des-de-una-perspectiva-historica/

A més hem engegat una petició Dirigida a Fiscalia Provincial de Barcelona Sr. Miguel Angel Aguilar , Fiscal especial de delictes d’odi i discriminació. que agraïriem es promogués el fet de signar a les diferents i amplies associacions,colectius i partits que formem part d´UCFR

UCFR Gracia impulsa aquest tancament definitiu del centre nazi. Volem arribar a recollir milers de signatures si totes ens fem també nostra aquesta campanya.

"Tanquem la llibreria Feixista Europa!

Signa aquí per demanar el tancament de la lliberia Europa:
https://www.change.org/p/sr-miguel-angel-aguilar-fiscal-especial-de-delictes-d-odi-i-discriminaci%C3%B3-tanquem-la-llibreria-feixista-europa

UCFR-Gràcia
http://ucfrgracia.wordpress.com/
https://www.facebook.com/graciaucfr
https://twitter.com/UCFRGracia