CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Campanya per a la readmissió dels acomiadats de Seat: CGT convoca concentracions en concessionaris Seat de tot l’Estat espanyol

Dijous, 3 gener, 2008

Des de la FESIM-CGT (Federació Estatal de Sindicats del Metall - CGT) es realitzaran diverses actuacions per a reivindicar aquesta causa davant del "oblit" del compromís que va adquirir Seat després de l'ERO aplicat en el 2005, en el qual es va procedir a l'acomiadament de 660 companys.


A dia d'avui encara queden 101 acomiadats de l'ERO de desembre de 2005 pendents de reingressar, d'ells:

- 33 amb sentència de nul·litat, 28 d'ells per discriminació per pertànyer a CGT

- 68 pendents de reingrés, dels que 22 són afiliats a CGT, el que suposa més del 38 %

Durant aquests dos anys, Seat ha realitzat més de 700 noves contractacions, cap d'elles dels acomiadats, i el comitè executiu de la multinacional no es pronuncia referent a això.

Davant la passivitat de CCOO i UGT en la lluita del suport als companys, CGT ha projectat una campanya de suport, solidaritat i reivindicació la incorporació al seu treball de tots els acomiadats. Perquè a 31 desembre de 2007 tots haurien d'haver estat ja readmesos i per tant no deixarem que aquests companys quedin en l'oblit

Des de CGT seguirem lluitant per la seva readmissió, i la FESIM-CGT demana la solidaritat a tots els sindicats i federacions de CGT, a més d'haver-lo traslladat al Comitè Confederal el passat 20 de desembre de 2007. És important la col·laboració i assistència de tots aquells que desitgin sumar-se a la convocatòria de CGT amb el primer acte d'aquesta campanya, que es realitzarà a nivell estatal amb concentracions en concessionaris de Seat per tot l'Estat espanyol.

FESIM-CGT