CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Campanya podem viure sense capitalisme. Comunicat setembre 2009

Dimecres, 2 setembre, 2009

El pròxim dia 17 de Setembre, coincidint amb la data en la qual Enric Durán i el col·lectiu Crisi van sortir a la llum reivindicant l'expropiació a la banca de gairebé mig milió d'euros, se celebra en tot l'Estat una jornada de difusió de les alternatives al model capitalista imperant.


Ja estem en el mes de setembre, així que ara, a 16 dies, és moment de donar una empenta a la difusió de la campanya, perquè el 17 de setembre, molta gent puguem donar un gran pas col·lectiu per a treure el capitalisme de les nostres vides.

Què és un Punt de trobada:

Es tracta d'una acció consistent a muntar una taula informativa, en una plaça o altre espai públic d'alta concurrència. De fet més que informativa l'hem d'entendre com una taula de comunicació. Ja que ha de funcionar en dues direccions. D'una banda per a informar d'alternatives que proposem i que existeixen en el nostre entorn local, per l'altre per a ser visibles en el carrer per a recollir informació de persones que estiguin interessades en alliberar-se del capitalisme en algun aspecte de la seva vida. La taula podria estar muntada el dia 17 de setembre, en l'horari que es considerés oportú, però sobretot de 18 a 21.

Assemblees temàtiques:

Es convocaran el 17 de setembre a les 19.30 en el mateix lloc on s'han creat els punts de trobada i consistirien en trobades de les persones interessades segons els àmbits d'interès. Dissabte passat vam realitzar una jornada de formació per a preparar aquestes iniciatives i en breu penjarem vídeos gravats allí que serviran perquè qui vulgui pugui autoformar-se. Mentre la informació més detallada dels punts de trobada així com d'altres aspectes del 17-S la podeu trobar a la Guia per al 17-S de 2009.

Ara ja són més de 50 els punts de trobada inscrits. Fins al 10 de setembre anirem acceptant noves inscripcions, i esperem que a l'acabar el termini siguin molts més. Encara que quedin uns dies, us animem a no esperar a última hora per a inscriure el vostre punt de trobada, perquè com més aviat ho feu més temps tindrem per a posar-vos en contacte amb altres persones interessades de la vostra zona.

INSCRIPCIONS

Si desitgeu inscriure un punt de trobada feu-lo a:

www.podem.cat/form/apuntat-pel-17-s

Si estàs interessat a participar com persona individual i vols que et posem en contacte amb el punt de trobada més proper apunteu-vos a:

www.podem.cat/ca/form/participa-en-un-punt-de-trobada

Podeu mirar si ja hi ha punts de trobada inscrits en la vostra ciutat, barri o poble anant a:

www.podem.cat/punts-de-trobada-puntos-de-encuentro

Si hi ha bastanta gent i no se sap quants punts de trobada muntar, com a referència es pot prendre que entre 2 i 5 persones s'hauria de muntar 1 punt de trobada. Entre 6 i 10: 2 punts de trobada. Entre 11 i 15: 3 punts de trobada i així …

Ens podeu escriure a 17-s@podem.cat per a demanar contactes de la vostra zona.

Campanya podem viure sense capitalisme

Coordinació de punts de trobada

www.17-s.info / www.sincapitalismo.net

17-S@podem.cat