CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Can Vies es queda de nou al barri!!

Dissabte, 12 març, 2011

El passat divendres 18 de febrer es va celebrar per segona vegada el judici del CSA Can Vies de Sants, Barcelona. El primer cop la jutgessa va estimar les pretensions de Can Vies, que deia que no havien estat denunciades totes les parts del procediment, i va fer que TMB hagués de tornar a començar el procediment.

El nou procediment tampoc ha aconseguit que Can Vies pugui ser desallotjat. La jutgessa del cas, en la seva sentència, ha considerat que el procediment seguit contra la CNT ha estat el correcte i, per tant, diu que el Sindicat ha d'abandonar l'espai. Però considera que el procediment seguit contra la resta d'entitats i organitzacions, entre elles la CGT, és inadequat i, per tant, si TMB vol que marxin ha de tornar a iniciar el procediment contra totes les altres entitats.

Amb aquesta sentència Can Vies guanya de nou. Des de la CGT de Catalunya volem felicitar a les companyes per tota la feina feta i celebrem juntament amb elles aquesta nova victòria contra l'especulació i contra TMB.

Can Vies es queda a Sants!!

Secretaria de Jurídica de la CGT de Catalunya

* La sentència anul·la la demanda per un error de procediment dels demandants, fet que els obligarà a iniciar un nou procés si persisteixen en desallotjar el CSA. Així doncs, les entitats que formen part de Can Vies podran continuar gaudint de l'espai, que en contra del que argumentaven l'Ajuntament i TMB no està afectat per les obres de cobriment de les vies ni per la remodelació de l'estació de Mercat Nou. El propi Ajuntament de Barcelona va publicar el passat desembre els plànols definitius de les obres, que no afecten al centre social.