CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Can Vies: l’autogestió en marxa. Xerrada-debat el 18 de setembre al local de la CGT a Barcelona

Dimecres, 3 setembre, 2014

ACTE DE SUPORT A LA LLUITA DE CAN VIES

Dijous 18 de setembre, a les 18h al local de la CGT, Via Laietana 18, 9a Planta, Barcelona.

Consistirà en una petita introducció de dos tres minuts i dues intervencions d'uns 20 minuts:

Una primera intervenció d'Elisenda Barrera explicant la experiència de Can Vies, des dels seus inicis, el context, les raons, les lluites del barri i les noves formes organitzatives autogestionades. les sinèrgies amb la CGT...

Després parlarà Daniela Rodriguez que es centrarà en el moment actual, el desallotjament, l'intent d'enderroc de l'Ajuntament, la repressió, les detencions, el verkami, la reconstrucció....

Seguidament es projectarà el LIP DUB de Can Vies i a continuació s'engegarà un debat obert a la participació de totes les persones assistents sobre el significat i el futur de Can Vies i de les lluites populars en general.

CAN VIES: L'AUTOGESTIÓ EN MARXA

Des de CGT sempre hem donat suport a moviments socials que com el de Can Vies, són exemple de lluita social i cultural en temes tan importants i de tant contingut ideològic com l’okupació i l’autogestió.

Volem dedicar un espai dins de la nostra acció formativa per donar a conèixer la seva lluita, no només des de la perspectiva de la repressió que patim tots i totes aquelles que lluitem contra aquest sistema corrupte, autoritari i injust que ens oprimeix, sinó també com a expressió de suport al projecte que ha representat i representa Can Vies, una mostra de lluita contra el poder establert, sense intermediaris, autogestionat i assembleari, organitzat des de baix cercant la participació dels veïns i a favor d'una veritable cultura popular.

US HI ESPEREM!!!

Federació Local CGT Barcelona

http://www.cgtbarcelona.org/content/can-vies-lautogestio-en-marxa

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció