CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Carlos Palomino: Barcelona no t’oblida!

Dimecres, 2 setembre, 2009

cartell

Amb motiu de l'inici del judici contra el militar Josué Estébanez, assassí del jove antifeixista madrileny Carlos Javier Palomino; la Plataforma Antifeixista de Barcelona, us convida a participar de les mobilitzacions que es duran a terme aquest mes de Setembre.

L’11 de novembre de 2007 Carlos Palomino, un jove antifeixista de 16 anys, moria en el metro de Madrid apunyalat per Josué Estébanez, un militant nazi, soldat de l’exèrcit espanyol, que es dirigia a un acte convocat per partit d’extrema dreta Democracia Nacional.
Carlos Palomino, juntament amb altres companys, es dirigia a una concentració de protesta contra la concentració ultradretana.

- DIJOUS 10 DE SETEMBRE (BARCELONA)

Concentració: Carlos, ni oblit, ni perdó!
Plaça Sant Jaume
20:00 h.

- DISSABTE 12 DE SETEMBRE (MADRID)

Manifestació: Carlos, ni olvido, ni perdón.
Plaza Elíptica
18:00 h.

La Plataforma Antifeixista organitza un bus per a totes les persones que vulguin venir a Madrid el dia 12 a la important manifestació que organitzen els amics i companys de Carlos en record seu.

L'autobús sortirà de Barcelona el Dissabte 12 pel matí, i tornarà a la ciutat, al matí del Diumenge 13. El preu del bitllet serà d'entre 22-32 euros aproximadament, en funció de les places cobertes.

Per reservar plaça, envieu un mail a bcnambcarlos(arroba)gmail.com indicant noms i cognoms, així com un telèfon de contacte; tot seguit us enviarem tota la informació relativa al viatge.

CARLOS: BARCELONA NO T'OBLIDA!

Plataforma Antifeixista de Barcelona.


- També a Lleida: Concentració dimecres 9 de setembre, a les 20h. a la Plaça de la Paeria.