CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Carta d’agraiment de l’Assemblea d’Acomiadats de Seat a tota la gent solidària amb la seva lluita

Dissabte, 1 març, 2008

LA VOSTRA SOLIDARITAT SEMPRE ESTARÀ EN ELS NOSTRES CORS!!

Companys/es: Tal com deia l'últim comunicat dels vaguistes de fam, va ser necessària una vaga de fam de 17 dies, 400 hores per a ser exactes, l'aturada del dia 6, l'amenaça de noves aturades i l'acció solidària de molta gent perquè la Direcció de SEAT desbloquegés el reingrés dels acomiadats.


Una setmana després de suspendre la vaga de fam, recuperades les forces, hem pogut constatar que l'Empresa ha cridat a revisió mèdica a 11 acomiadats/des entre els quals es troben 2 companys que van demandar amb sentència desestimatòria, i durant aquesta setmana està previst convocar 4 més.

Encara queden molts acomiadats per cridar a revisió, i sobretot, que es produeixi el reingrés efectiu de tots en SEAT. Per tant, hem d'estar vigilants perquè en els pròxims dies es completi el reingrés de tots els acomiadats/des sense exclusions ni vetos.

Volem compartir amb tota la gent solidària el desbloquejament dels reingressos a SEAT. El seu suport ha estat decisiu al llarg de dos anys de lluita i durant els 17 dies de vaga de fam. A tots els que s'han solidaritzat amb la nostra lluita els expressem el nostre respecte i enviem una salutació fraternal:

En primer lloc als nostres companys/es de SEAT que al llarg d'aquests anys han donat suport el reingrés dels acomiadats de múltiples formes, compra de bons, signatures, aturades, etc., i que en aquests últims dies ens han mostrat la seva preocupació i afecte. Sempre us recordarem!

A l'equip de metges de IAC-CATAC i d'infermeres de CATAC i CGT que ha cuidat la nostra salut. Als companys/es de l'Assemblea d'acomiadats, del Comitè de solidaritat i de la “Xarxa contra la precarietat i tancament d'empreses” que han organitzat el suport solidari, material i logístic durant la vaga de fam. Als companys/es de CGT de SEAT, Federació Metalúrgica, Baix Llobregat, Sabadell, als nombrosos sindicats i seccions sindicals de CGT de Catalunya i Espanya que es van mobilitzar en solidaritat. Al Memorial Democràtic dels Treballadors/es de SEAT.

A les delegacions de treballadors que ens han visitat o comunicat el seu suport solidari: Frape-Behr, TMB, SAS, SYSMO, ensenyants de Catalunya, prejubilats Miniwatt. Als companys/es solidaris/es de la Intersindical Alternativa de Catalunya (CATAC, CATAC-CTS, CAU, FSEF, FTC, SF, USTEC-STES), Intersindical de València (STEPV, STA, STAPV, STSPV, STICS, PUT i SF), Corriente Sindical de Izquierda d'Astúries, COBAS de Barcelona i Canàries, Coordinadora Obrera Sindical, CNT-AIT, CTA, ESK, EA de Canàries, Movimiento Asambleario de Trabajadores de la Sanidad de Madrid, Sindicat d'Estudiants, Sindicat Unitari, Solidaridad Obrera, USOC, USTEA; Comitès d'Empresa de EMMSA i ACESA, etc.

A la solidaritat de nombroses seccions sindicals de CCOO, Drassanes de Navantia Ferrol, DAMM, IBM, Lear-Epila, Maforem, Magneti Marelli, Zumos Don Simón, Sanitat. Del sector crític de CCOO, d'Agustín Moreno dirigent confederal de CCOO. De sindicalistes d'UGT a Tallers Spanair de Mallorca, MCA Hospitalet, etc. Al suport solidari de nombroses organitzacions d'Esquerra Unida; EUiA d'Abrera, Gavá, Rubí, Cerdanyola, Rojos de EUiA de SEAT; PSUC-Viu, PCE/PCA; As. “FARGA”, As. Socialisme XXI, Corriente Roja, CUP Martorell, ERA, Espai Alternatiu, Militante, PCPE/PCPC, POR, PRT, RG, etc. Als representants, parlamentaris i activistes polítics que ens van visitar o van comunicar el seu suport durant la vaga de fam: Joan Tardá, Joan Ridao i Uriel Beltran per ERC; Albert Escofet S.G. del PSUC-Viu; JJ Nuet senador per ICV-EUiA; Quim Boix pel PCPC; José Cabrero diputat d'IU al Parlament andalús. A Julio Anguita; Gaspar Llamazares coordinador d'IU, Gloria Marcos coordinadora de EUPV, Jordi Miralles coordinador de EUiA; als membres de la Direcció federal d'IU que ens van expressar la seva solidaritat, etc.

A la solidaritat Internacional. Especialment dels sindicalistes de les plantes Anchieta i Taubate de VW de Brasil, Coordinació Nacional de CONLUTAS Brasil, Coordinació representants de FORD a Sao Bernardo Brasil; de la Federació Sindical Mundial. D'Alain Krivine, F. Dissabte, i Olivier Besancenot dirigents de la LCR Francesa. Els Alternatifs de França. Esquerra Unida de Brussel·les, etc. A nombroses personalitats i organitzacions ciutadanes que ens van donar el seu suport: Cassià Just (abat emèrit de Montserrat), Juan Botam caputxí, Josep Ricart (rector), C.D. HOAC de Cadiz i Ceuta; Arcadi Oliveras President de Justícia i Pau, Associació pro-memòria als Inmolats per la llibertat de Catalunya, ATTAC Catalunya, Ateneu Art i Cultura, AZOGUE Murcia, Col·lectiu Ronda, Tercera República, Fòrum Social de Granada, etc.

A la gent solidària dels mitjans de comunicació: Kaosenlared, Rebelión, Indymedia; Sindicat de Periodistes de Catalunya, Setmanari Directa, Viejo Topo; ràdios alternatives; a la professionalitat dels periodistes que han cobert la nostra vaga d'EuropaPress, EFE, TV3, TV1, BTV, Regió 7, El Punt, etc. Als centenars de companys/es que ens van expressar la seva solidaritat, van remetre cartes a la Consellera de Treball Mar Serna exigint el nostre reingrés, o van adquirir bons per a sufragar les despeses de la lluita.

A tots ells/es mai els oblidarem. Sempre estaran en la nostra ment i en el nostre cor!

Barcelona, 28 de febrer de 2008

Assemblea d'Acomiadats de Seat