CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Carta de CGT-PV davant la detenció i empresonament de Laura Gómez

Dissabte, 28 abril, 2012

CARTA DE SUPORT DE CGT-PV A LA CGT DE CATALUNYA, DAVANT LA DETENCIÓ I EMPRESONAMENT DE LA LAURA GÓMEZ.

Al Comitè Confederal de la CGT de Catalunya:

En nom de la Confederació General del Treball del País Valencià vull transmetre-us tota la nostra solidaritat amb la vostra lluita, i unir la nostra veu a la CGT catalana en la seva reivindicació de llibertat immediata per a la companya Laura Gómez, Secretària d'Organització de la Federació Local de Barcelona.

Compartim amb la vostra Confederació la denúncia de l'ona de repressió que s'ha deslligat des de l'Estat i els seus servidors contra la gent lluitadora, especialment amb aquelles persones i organitzacions que hem decidit dir prou a les retallades de tots els nostres drets.

Per a l'anarcosindicalisme no és nova la persecució dels nostres militants, en un inútil intent governamental de frenar la reposada social a les seves polítiques al servei de la patronal i la banca. Tampoc és cap novetat la nostra ferma decisió de seguir lluitant per un món més lliure, just i solidari.

En aaquests durs moments que la CGT i tots els moviments socials estem vivint per la persecució policial i judicial contra companys i companyes l'únic delicte de les quals ha estat participar en la vaga del 29M i en la resta d'accions ciutadanes contra les retallades, l'atur, la pujada de preus o els desnonaments d'habitatges, es fa més necessària que mai una resposta generalitzada de totes les organitzacions i moviments veritablement alternatius al model capitalista explotador i opressor.

Que sàpiguen els nostres explotadors i opressors que la repressió contra la nostra millor gent, contra aquelles persones que es distingeixen pel seu compromís social, no ens farà detenir-nos en les nostres denúncies i les nostres lluites, sinó que ens reafirma en les mateixes i ens dóna nous motius per a seguir lluitant pel canvi social.

Vagi des d'aquesta Confederació tot el nostre afecte i la nostra solidaritat amb la CGT de Catalunya i, molt especialment, amb Laura i amb el seu entorn familiar.

Prou de repressió a les idees llibertàries!

LLIBERTAT LAURA GÓMEZ, JA!

Antonio Pérez Collado, Secretari General de CGT-PV

València, 27 d'abril de 2012.

http://www.cgtpv.org/Carta-de-CGT-PV-ante-la-detencion.html

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció