CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Carta de CGT-PV davant la detenció i empresonament de Laura Gómez

Dissabte, 28 abril, 2012
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

CARTA DE SUPORT DE CGT-PV A LA CGT DE CATALUNYA, DAVANT LA DETENCIÓ I EMPRESONAMENT DE LA LAURA GÓMEZ.

Al Comitè Confederal de la CGT de Catalunya:

En nom de la Confederació General del Treball del País Valencià vull transmetre-us tota la nostra solidaritat amb la vostra lluita, i unir la nostra veu a la CGT catalana en la seva reivindicació de llibertat immediata per a la companya Laura Gómez, Secretària d'Organització de la Federació Local de Barcelona.

Compartim amb la vostra Confederació la denúncia de l'ona de repressió que s'ha deslligat des de l'Estat i els seus servidors contra la gent lluitadora, especialment amb aquelles persones i organitzacions que hem decidit dir prou a les retallades de tots els nostres drets.

Per a l'anarcosindicalisme no és nova la persecució dels nostres militants, en un inútil intent governamental de frenar la reposada social a les seves polítiques al servei de la patronal i la banca. Tampoc és cap novetat la nostra ferma decisió de seguir lluitant per un món més lliure, just i solidari.

En aaquests durs moments que la CGT i tots els moviments socials estem vivint per la persecució policial i judicial contra companys i companyes l'únic delicte de les quals ha estat participar en la vaga del 29M i en la resta d'accions ciutadanes contra les retallades, l'atur, la pujada de preus o els desnonaments d'habitatges, es fa més necessària que mai una resposta generalitzada de totes les organitzacions i moviments veritablement alternatius al model capitalista explotador i opressor.

Que sàpiguen els nostres explotadors i opressors que la repressió contra la nostra millor gent, contra aquelles persones que es distingeixen pel seu compromís social, no ens farà detenir-nos en les nostres denúncies i les nostres lluites, sinó que ens reafirma en les mateixes i ens dóna nous motius per a seguir lluitant pel canvi social.

Vagi des d'aquesta Confederació tot el nostre afecte i la nostra solidaritat amb la CGT de Catalunya i, molt especialment, amb Laura i amb el seu entorn familiar.

Prou de repressió a les idees llibertàries!

LLIBERTAT LAURA GÓMEZ, JA!

Antonio Pérez Collado, Secretari General de CGT-PV

València, 27 d'abril de 2012.

http://www.cgtpv.org/Carta-de-CGT-PV-ante-la-detencion.html

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció