CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Carta de Laura Gómez a tota la CGT des de la presó

Dimecres, 2 maig, 2012

"Des de la presó vull transmetre a tots els companys i les companyes que estic bé. Que conèixer el suport i la solidaritat de la meva família, els meus amics i amigues i de tots els companys i companyes em fa més forta. Que agraeixo totes les accions, actes, ... de solidaritat que s'estan duent a terme per demanar la meva llibertat.

Penso que ara més que mai hem d'estar units i hem de continuar lluitant. No ens hem d'aturar. No podem tenir por.

Molt aviat sortiré d'aquesta presó i tornaré a estar entre tots vosaltres, al carrer, lluitant per la revolució social.

Us estimo a tots I a totes. Visca el 1 de maig i visca la CGT.

Salut i Anarquia".

Laura Gómez, Centre Penitenciari de Can Brians 1

27 d'abril de 2012.

* Nota, actualment la Laura es troba a la presó de dones de Wad-Ras, Barcelona.