CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Carta del Secretari General d’Alt Camp i Conca de Barberà

Dilluns, 2 desembre, 2019

cgt-14-11-18.jpg

El 16 de novembre de 2018 es va inaugurar el Local de CGT Alt Camp i Conca de Barberà, avui fa un any d’aquest esdeveniment i podem valorar molt positivament el curs 2019.

Com molts sabeu, aquest Sindicat va néixer el maig del 2018, en una assemblea de constitució a la plaça d’oli de Valls, un grup de militants de CGT va decidir promoure l’inici del sindicat d’Activitats Diverses d’Alt Camp i Conca de Barberà.

Avui podem dir que el resultat ha sigut molt satisfactori, uns resultats plens de lluites i de moments que han fet que la família de CGT hagi més que triplicat la seva afiliació. Incorporant militància combativa a les seves files, que gestionen dia a dia el sindicat, hem passat moltes hores buscant com expandir-nos amb una militància lluitadora i responsable amb les seves accions, hem viscut moments d’alegria com moments de tensió però això ens ha reforçat per assolir nous reptes.

Recordo quan el nostre local només era una pila de totxanes, un projecte al cap de moltes, totes juntes hem aconseguit fer del nostre local un orgull que forma part de les nostres vides, construint amb les nostres pròpies mans el local que avui tenim. Aquest any hem pogut assolir objectius amb les nostres seccions sindicals i multiplicant les empreses on tenim representació, així em complau informar que estem en 8 empreses més de les que vam començar, i en les que ja formaven part del nostre món sindical hem renovat satisfactòriament la representació.

Cal felicitar a tota l’afiliació pel paper tan important a la primera vaga indefinida de la CGT Alt Camp i Conca de Barberà, realitzada a l’antiga Paperera Catalana, avui Iberboard Mill, una vaga que ha donat una gran victòria i visibilitat a la nostra federació. Se n'’ha parlat a tot el territori d'aquesta vaga, i no hagués sigut possible sense la implicació de tots vosaltres, i la gran motivació dels treballadors de l’empresa que ens van acollir com si forméssim part de la plantilla. Allí visquérem moltes emocions, nervis, tensions, però tot ha valgut la pena, ja que el resultat és emocionant en veure somriures d’orella a orella i alguna llàgrima als ulls d’aquells treballadors que cridaven emocionats “hem Guanyat!!!!". Aquesta és la millor sensació que podem tenir després de 4 dies de lluita, ho hem fet, ho hem aconseguit, tenim un equip que val milions, i ho agraeixo a totes de tot cor, gràcies a totes les afiliades del sindicat sou meravelloses. Sense vosaltres no és possible fer la feina que fem.

Ara vindran nous reptes, noves organitzacions de treball, el sindicat és una força creixent que no pot deixar de seguir el camí que ha fet fins ara, avui som un sindicat referent a la comarca, i un lloc de proximitat per totes les treballadores del llogaret, com molts que esteu al meu costat sabeu, tenim nous projectes al cap, que faran de la CGT d’Alt Camp encara més combativa, aquest projectes que a les assembles milloreu amb les vostres idees i en moltes de les vegades em comenteu “estàs boig” potser si una mica boig ho estic, però qui o que defineix el grau de bogeria?

Aquest últims mesos també m’agradaria destacar la posada en funcionament del nostre Web, que dia a dia anem penjant les notícies sindicals d’arreu del territori, així com informació sindical de les nostres seccions us animo a conèixer la https://cgtvalls.cgtcatalunya.cat/

Ara som una federació sostenible, seguim aquest camí que ens portarà a moltes victòries juntes. Gràcies a totes per fer possible la tornada de l’anarcosindicalisme al territori, seguir així d’alegres i combatius Sou els millors, gràcies a tota l’afiliació per ser com sou, afrontem nous reptes, juntes som imparables.

Gerard Güell Pàmies, Secretari General de CGT Alt Camp i Conca de Barberà

cgt-14-11-18.jpg

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció