CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Carta oberta a la ciutadania. El 27-G tothom al carrer!

Divendres, 21 gener, 2011

Text enviat a tots el mitjans de comunicació i col·lectius socials:

Benvolguts i benvolgudes:

Com ja sabreu la CGT de Catalunya, juntament amb d'altres formacions sindicals alternatives i amb el suport dels moviments socials, ha convocat una jornada de Vaga General de 24 hores per al proper dijous 27 de Gener. La mobilització està motivada pels plans de reforma i retallada brutal de les pensions que l'executiu pretén instaurar, i contra la reforma laboral imposada el passat mes de Juny. La CGT continua amb la lluita al carrer després del 29-S, amb l'objectiu de frenar a l'executiu i als grans capitalistes que volen obrir un nou mercat utilitzant a la franja de societat més vulnerable com a ostatge.

En aquest context us fem arribar la carta oberta a la ciutadania que el Secretariat Permanent de CGT Catalunya ha elaborat per tal de cridar a tothom a secundar la vaga, independentment de la seva afiliació (o no) sindical. Volem que sigui una vaga de tothom, donar una espai per a poder mostrar el descontentament social, contra el final programat del minso estat del benestar que hem pogut gaudir fins ara.

Salut!

>>>> Adjuntem la carta oberta a la ciutadania.


A TOTA LA CIUTADANIA DE CATALUNYA

LA CGT DE CATALUNYA CONJUNTAMENT AMB CNT, SO I COS CONVOQUEN VAGA EL DIJOUS 27 DE GENER CONTRA LA REFORMA LABORAL I LA RETALLADA DE LES PENSIONS.

Ciutadans i ciutadanes de Catalunya:

Novament ens volen fer creure que el sistema públic de pensions està a la vora de la desaparició, que de seguir així els mercats s'encebaran amb Espanya com ja ha passat amb Grècia i Irlanda, el govern de Zapatero i tot el ventall parlamentari, amb comptades excepcions, i amb el suport dels sindicalistes adeptes a aquest sistema de CCOO-UGT, proposen modificar el règim de les pensions i allargar l'edat laboral.

D'altra banda indigna que des de qui s'autodenominen d'esquerres estiguin fent el treball brut propi de la dreta; en efecte, allargar l'edat laboral als treballadors i treballadores quan els avanços tecnològics ens acosten al món feliç que els nostres avis somiaven, és un insult a la utopia de l'esquerra.

Com és un altre insult pretendre que la mitjana de les pensions sigui resultat de tota la vida laboral de les persones, com si la joventut accedís al treball res més acabar els estudis, o com si estiguéssim en una societat de la plena ocupació! Sabem què pretenen, abaratir les futures pensions, aquest és l'objectiu real, no s'atreviran a recollir impostos als rics, s'enceben amb el que menys tenen, les classes populars.

En efecte, l'agressió contra les jubilacions i les pensions que estan preparant el govern estatal, la patronal i la dreta, podrien plasmar-se en un nou acord confederal amb els sindicats majoritaris; si això que preparen es portés a terme, seria una traïció als treballadors i treballadores, similar als Pactes de la Moncloa. Ara el que procedeix és que entre tots i totes intentem de conscienciar als nostres amics, companys, a tota la ciutadania per a parar el cop que ve cap a tots els ciutadans i treballadors de Catalunya i de l'Estat espanyol.

La CGT no ens resignem, i ens rebel·lem davant la injustícia que representa que aquesta “crisi” la paguem els de sempre, els que generem la riquesa, els treballadors i treballadores, i que els responsables, bancs i multinacionals i altres paràsits se surtin amb la seva.

Per això cridem a que el dia 27 hi hagi una contestació a Catalunya, com així es donarà a Galícia, Euskadi i Navarra. Les manifestacions que es desenvoluparan a Catalunya entre el 20 i 22 de gener són el preàmbul. Ciutadans i ciutadanes, no hi ha lloc per a la resignació, mobilitzem-nos contra la reforma laboral i la retallada de les pensions.

TOTS I TOTES A LA VAGA I A LA MOBILITZACIÓ GENERAL EL DIJOUS 27 DE GENER. Manifestació 27 de gener, 17.30 hores, Jardinets de Gràcia (BARCELONA)

Salut i Anarcosindicalisme.

Barcelona 20 de gener 2011

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció