CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Carta oberta de CGT a la direcció de SEAT davant la visita del Cap de l’Estat espanyol a la SEAT

Dijous, 4 desembre, 2014

Nota al: President de SEAT, Jurgën Stackman
Vicepresident de Recursos Humans, Joseph Schelchshorn
Relacions Laborals, Juan Sánchez Quesada

Assumpte: Visita del cap d´Estat

Senyors,

Per la present, volem transmetre el nostre més profund malestar i indignació sobre la utilitat i sentit de la nova visita del recent proclamat Cap de l´Estat.

Sense entrar en profunditat sobre la consideració que té aquesta Secció Sindical sobre aquesta institució tan arcaica i antidemocràtica, com és la casa Reial, si ens sembla necessari fer-els-hi una reflexió, als responsables que gestionen aquesta empresa.

És molt significatiu el pobre tarannà i la falta de sensibilitat de la direcció de SEAT que, mentre té a col.lectius de treballadors i treballadores sense un conjunt de roba de recanvi de treball per a canviar-se (una única samarreta per 5 o 6 dies a la setmana), no té cap problema, ni li tremola el pols, a l´hora de cremar els diners amb les mans plenes.

Amb motiu de la visita aquest divendres, el maquillatge per a les façanes per on passejarà "sa majestat" el suposat regal d´un altre vehicle i l´alt cost econòmic que cobra la casa Reial per un acte com aquest, sens dubte agreujaran uns comptes que tenen ja poca explicació per quant les produccions actuals fan increïble seguir tenint pèrdues.

Així els hi fem constar i els instem a que abans de seguir amb la seva política d´actes i festasses, facin quelcom tan senzill com pagar a tota la plantilla la lletra "E" que des de fa 4 anys, "consta en conveni" i no existeix cap tipus de transparència en qui sí l´està cobrant.

Ja està bé de repetir la seva cantarella de que "no hi ha diners"!!

Aquesta visita demostra que pel que vostès volen, sí que hi ha diners.

Atentament,

Seccions Sindicals de CGT SEAT

Carta oberta de CGT a la direcció de SEAT davant la visita del Cap d´Estat espanyol a SEAT:

Més informació:

- WEB CGT SEAT

- YOUTUBE CGT SEAT

- FACEBOOK CGT SEAT MARTORELL

- TWITTER CGT SEAT

- PÀGINA FACEBOOK CGT SEAT ZONA FRANCA

- TWITTER CGT SEAT ZONA FRANCA

- TWITTER CGT SEAT COMPONENTES

- FACEBOOK CGT SEAT COMPONENTES