CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Carta que els/es treballadors/es d’autobusos estan lliurant a les grans superfícies

Dissabte, 23 febrer, 2008
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Els conductors d’autobusos de TMB han començat una campanya de lliurar cartes als centres comercials grans superfícies explicant les causes i conseqüències que tindran les vagues convocades en resposta a la manca de descansos i per aconseguir dos dies de descans setmanal.

[(CAUSES I CONSEQÜÈNCIES DE LA VAGA DELS AUTOBUSOS DE TMB.

Des de fa uns mesos els conductors/es d'autobusos de TMB van iniciar una campanya per a reclamar a l'empresa millores quant al sistema de descansos que actualment tenim.

Volem informar-los que a hores d'ara i després de diverses mobilitzacions, la Direcció de TMB no ens han ofert cap tipus de solució i s'estan negant a negociar cap tipus de millora respecte als nostres descansos, la qual cosa sense cap dubte desembocarà en futures mobilitzacions i aturades del servei per part del col·lectiu de conductors, no quedant-nos una altra alternativa perquè nostres reivindicacions siguen escoltades.

Les futures aturades de 24 hores previstos des del 3 del març fins al 7 de març. I després cada dijous indefinidament.

Aquestes aturades afectaran milers d'usuaris de l'autobús i dels centres comercials. A manera d'exemple, i per a tindre en compte les repercussions que tindran aquests períodes de vaga, l'aturada de 5 hores del 21 de novembre va afectar 18.500 usuaris. Això tenint en compte que era una vaga d'unes poques hores i que a més afectava el tram horari de més baixa afluència d'usuaris.

Queda clar llavors que les dites aturades són perjudicials tant per a les grans superfícies, clients d'aquestes i els propis conductors/es de TMB que veuen minvada la seva nòmina.

Desgraciadament si l'Ajuntament de Barcelona i la Direcció de TMB segueixen amb aquesta actitud d'entossudiment lamentarem tots els problemes que puguem causar-los a vostès i les persones que desitgin desplaçar-se fins als centres comercials.

Per a evitar tots els perjudicis que de segur sorgiran per les vagues anteriorment mencionades, sol·licitem que es posin en contacte amb l'Ajuntament de Barcelona (93 402 70 00) i la Direcció de TMB (93 298 70 00) perquè medien solucions immediates i aconseguir que el pròxim mes de març no hi hagi cap tipus de problemes, per l'interès de tots els possibles afectats i afectades.

Rebin una salutació ben cordial.)]

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció