CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Carta que els/es treballadors/es d’autobusos estan lliurant a les grans superfícies

Dissabte, 23 febrer, 2008

Els conductors d’autobusos de TMB han començat una campanya de lliurar cartes als centres comercials grans superfícies explicant les causes i conseqüències que tindran les vagues convocades en resposta a la manca de descansos i per aconseguir dos dies de descans setmanal.

[(CAUSES I CONSEQÜÈNCIES DE LA VAGA DELS AUTOBUSOS DE TMB.

Des de fa uns mesos els conductors/es d'autobusos de TMB van iniciar una campanya per a reclamar a l'empresa millores quant al sistema de descansos que actualment tenim.

Volem informar-los que a hores d'ara i després de diverses mobilitzacions, la Direcció de TMB no ens han ofert cap tipus de solució i s'estan negant a negociar cap tipus de millora respecte als nostres descansos, la qual cosa sense cap dubte desembocarà en futures mobilitzacions i aturades del servei per part del col·lectiu de conductors, no quedant-nos una altra alternativa perquè nostres reivindicacions siguen escoltades.

Les futures aturades de 24 hores previstos des del 3 del març fins al 7 de març. I després cada dijous indefinidament.

Aquestes aturades afectaran milers d'usuaris de l'autobús i dels centres comercials. A manera d'exemple, i per a tindre en compte les repercussions que tindran aquests períodes de vaga, l'aturada de 5 hores del 21 de novembre va afectar 18.500 usuaris. Això tenint en compte que era una vaga d'unes poques hores i que a més afectava el tram horari de més baixa afluència d'usuaris.

Queda clar llavors que les dites aturades són perjudicials tant per a les grans superfícies, clients d'aquestes i els propis conductors/es de TMB que veuen minvada la seva nòmina.

Desgraciadament si l'Ajuntament de Barcelona i la Direcció de TMB segueixen amb aquesta actitud d'entossudiment lamentarem tots els problemes que puguem causar-los a vostès i les persones que desitgin desplaçar-se fins als centres comercials.

Per a evitar tots els perjudicis que de segur sorgiran per les vagues anteriorment mencionades, sol·licitem que es posin en contacte amb l'Ajuntament de Barcelona (93 402 70 00) i la Direcció de TMB (93 298 70 00) perquè medien solucions immediates i aconseguir que el pròxim mes de març no hi hagi cap tipus de problemes, per l'interès de tots els possibles afectats i afectades.

Rebin una salutació ben cordial.)]