CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Cartells i comunicat de CGT en resposta a una campanya xenòfoba del Partit Popular de Mollet del Vallès

Dijous, 17 octubre, 2013

Full cara 1

Fa unes setmanes la secció local del PP de Mollet treia uns fulletons amb una imatge on apreixien desenes de membres de la comunitat musulmana Al Huda de Mollet resant davant l’edifici consistorial, en aquest fulletó es denunciava la “passivitat” de l'ajuntament envers les protestes de la comunitat musulmana de la capital baixvallesana.

Des d'aquest sindicat, volem expressar la nostra crítica envers totes les religions institucionalitzades (islam, catolicisme, judaisme, etc), ja que considerem a les mateixes jerarquitzades i coactives per naturalesa, i en general, alienades amb totes les estructures de poder polític. Dit això, respectem les creences personals de tothom, sempre i quan, les mateixes no vagin en contra dels drets de les persones.

Per tant, aquest sindicat no és mostra ni favorable ni contrari en el conflicte que mantenen aquesta associació amb l'ajuntament respecte a la construcció de la mesquita.

El que si volem denunciar, són els polítics oportunistes i carronyaires que aprofiten aquests conflictes, per voler fer demagògia i aprofitar-se dels mateixos pels seus obscurs interessos polítics.

No deixa de ser curiós ,que la senyora Calvo, que en el seu moment va endollar-se com a càrrec de confiança a l Ajuntament de Les Franqueses, vulgui donar lliçons de moralitat a la ciutadania. Ella mateixa comparteix partit amb el senyor Santiago Fisas, polític vinculat a l'empresa SATI, la qual va rebre 2,5 milions d'euros de diners públics fa un any i acaba de deixar tirats als i les seves treballadors/es de la planta de La Garriga.

Per aquest sindicat, el que no podem permetre la ciutadania en general és que polítics com els del PP ens governin. Un partit que des de la seva arribada al poder (com havia fet anteriorment el PSOE i altres partits!) s'ha dedicat a enganyar i retallar els drets de la majoria de la població .

Aprofitem aquest comunicat, per informar-los, que des de la CGT ens trobaran al carrer per combatre totes les polítiques reaccionàries que estan duent a terme.

Ens veiem pels carrers!

http://cgtbarcelona.org/cgtvallesoriental/pdf/2013/Comunicado%20pp.pdf

Federació Comarcal CGT Vallès Oriental

http://cgtbarcelona.org/cgtvallesoriental/