CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Cas EXPERT, presó per defensar llocs de treball?

Dilluns, 2 juny, 2014

A TOTA L'ORGANITZACIÓ:

Salutacions companyes i companys, des de les Federacions Intercomarcals i Comarcals Garraf/AltPenedès i del Baix Penedès, us informem de l'últim cas repressiu en el qual es veuen embolicats 6 treballadores de les nostres comarques.

Els companys Pedro Duque i Juan Antonio Soler, juntament amb 4 extreballadores de l'empresa Expert Polymere de L'Arboç, han d'afrontar un procés judicial fruit d'una càrrega policial sens dubte desmesurada, durant el conflicte l'any 2004 pel tancament de l'esmentada fàbrica. La Guàrdia Civil va entrar en el recinte de la fàbrica i va carregar de forma injustificada contra l'assemblea/concentració que s'estava duent a terme, ferint a diverses treballadores entre elles 5 dels 6 imputats i detenint al company Pedro Duque, en el que denominem CAS EXPERT.

La instrucció d'aquest cas va començar l'any 2004 i 10 anys després no ha prescrit, per sofrir el procés diverses paralitzacions, els companys i companyes imputades s'enfronten a peticions de penes de 3 anys i 3 mesos de presó per 5 d'ells, per 4 anys i 6 mesos de presó per al company Pedro Duque.

Amb la fi de donar resposta a aquesta mostra de repressió com a organització, CGT ha de reaccionar de forma unitària, apel·lant als principis de solidaritat i suport mutu que promulguem i que tant ens separen d'un altre tipus d'organitzacions sindicals. És per això que sent conscients de la idiosincràsia de cadascun dels diferents ens; seccions sindicals, sindicats, Territorials, Federacions de ram/sector etc… que conformem aquesta grandiosa Confederació, fem una crida a que facin el possible per col·laborar en la causa i per a això facilitem un nº de compte solidari: IBAN: ES77 2013 3059 41 0210121861 , per sufragar les despeses del procés judicial i de la campanya en general.

Seguirem informant sobre les accions de la campanya.

SI ENS TOQUEN A UNA, ENS TOQUEN A TOTES!!!

Rebeu una salutació llibertària

Salut i encert

Més informació:

- TWITTER CGT BAIX PENEDÈS

- FACEBOOK CGT GARRAF / ALT PENEDÈS

- FACEBOOK CGT BAIX PENEDÈS

Attached documents