CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Cassolada en contra de la pèrdua de llits a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona

Dimecres, 21 setembre, 2011

Unes 50 persones han participat aquest dimarts 20 de setembre al migdia a la cassolada organitzada per la Secció Sindical de la CGT en contra de les retallades en salut i la pèrdua de llits i serveis a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Pocs minuts després de les dues de la tarda metges, infermeres i personal administratiu es van dirigir al passadís on està ubicada la gerència i l'equip directiu del complex sanitari. Durant poc més de quinze minuts, els manifestants han fet tot tipus de soroll amb claus, xiulets, plats i cassoles per mostrar, un cop més, el seu malestar per la situació d'incertesa laboral que pateixen els treballadors i la retallada de serveis als usuaris en els darrers mesos.

El secretari general de la CGT a l'Hospital Joan XXIII, Agustí Aragonès, ha insistit en la pèrdua de llits que pateix el centre, en l'ocultisme i la falta d'informació per part de la gerència del complex sanitari quant al futur dels treballadors i ha animat a tots els congregats a seguir concentrant-se per reclamar una millora dels serveis en salut. Aragonès va explicat que les concentracions i assemblees dels treballadors seguiran endavant.

* Notícia extreta de delCamp.Cat