CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Cassolada en contra de la pèrdua de llits a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona

Dimecres, 21 setembre, 2011
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Unes 50 persones han participat aquest dimarts 20 de setembre al migdia a la cassolada organitzada per la Secció Sindical de la CGT en contra de les retallades en salut i la pèrdua de llits i serveis a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Pocs minuts després de les dues de la tarda metges, infermeres i personal administratiu es van dirigir al passadís on està ubicada la gerència i l'equip directiu del complex sanitari. Durant poc més de quinze minuts, els manifestants han fet tot tipus de soroll amb claus, xiulets, plats i cassoles per mostrar, un cop més, el seu malestar per la situació d'incertesa laboral que pateixen els treballadors i la retallada de serveis als usuaris en els darrers mesos.

El secretari general de la CGT a l'Hospital Joan XXIII, Agustí Aragonès, ha insistit en la pèrdua de llits que pateix el centre, en l'ocultisme i la falta d'informació per part de la gerència del complex sanitari quant al futur dels treballadors i ha animat a tots els congregats a seguir concentrant-se per reclamar una millora dels serveis en salut. Aragonès va explicat que les concentracions i assemblees dels treballadors seguiran endavant.

* Notícia extreta de delCamp.Cat

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció