CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CCOO talla l’aigua i la llum de la CGT mentre hi havia una conferència de 200 delegats

Dijous, 1 juliol, 2010

jpg_IMG_4873.jpg

Aquest matí del 1 de Juliol, s'ha donat un pas més en el setge a la nostra organització per tal que abandonem un patrimoni sindical que ens va ser assignat en el seu moment i que, lluny de consolidar-se i ampliar-se, ens està essent espoliat.

CCOO ha decidit tallar el subministrament elèctric i d'aigües a la planta 9 de l'edifici de via Laietana. Com ja sabeu des de la ocupació que va fer la federació local de Barcelona als locals d'UGT la planta 8 està tapiada com també esta tapiat el quadre elèctric i de subministrament d'aigües. El nostre sindicat porta setmanes intentant accedir a aquests quadres supeditats a la "bona fe" de Comissions ja que ells son el únics que hi tenen accés.

Al local confederal s'estava portant a terme una conferència de delegats sobre la reforma laboral, a la qual assistien 200 persones, i s'ha hagut de suspendre.

L'acció, més pròpia d'una assetjador que d'un sindicat que es diu seriós i majoritari, ha estat en tot moment protegida per una furgoneta dels antiavalots dels mossos d'esquadra, i s'enquadra en una campanya que ja fa anys que es duu a terme amb l'intenció de fer fora la CGT, no només de la planta 9, sino de tot l'edifici.

Després del trasllat més que sospitós d'UGT a l'edifici de la rambla del Raval, CCOO ha decidit que volen l'edifici per a ells sols.

El ministeri de treball juga les seves cartes i ja fa temps que autoritzà que el sindicat pogués utilitzar el vestíbul que pertanyia a UGT i CGT, en un intent clar de tornar favors a un sindicat que els hi es molt afí.

Secretaria de Comunicació de CGT Catalunya


CCOO talla l'aigua i la llum de la CGT mentre hi havia una conferència de 200 delegats

L'ACCENT.CAT

Dijous, 1 de juliol de 2010, 09:55

Aquest dijous 1 de juliol al matí, mentre 200 delegats de la CGT de Catalunya estaven fent una conferència, CCOO ha tallat l'aigua i la llum de la planta de l'edifici de Via Laietana on la CGT té les oficines.

Fonts de la CGT han informat a L'ACCENT que això vol dir que no tenen llum, ni aigua corrent, ni poden fer servir els lavabos ni tampoc els ascensors per pujar a la novena planta on hi ha la seu de la CGT de Catalunya. A més, una furgoneta dels antiavalots dels Mossos d'Esquadra protegeix el tall de llum i aigua que ha fet CCOO.

El conflicte rau en el fet que la UGT va abandonar l'edifici dels sindicats a Via Laietana, i CCOO es vol quedar, amb el permís del Ministerio, totes les plantes que ocupava la UGT i també la que ocupa la CGT.


Kaos en la Red entrevista a Bruno Valtueña, secretari general de la CGT de Catalunya, sobre els fets del dia 1

Per escoltar l'entrevista, aneu a Kaos en la Red