CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CCOO vol quedar-se amb tot l’edifici sindical de Via Laietana, amb el suport del Ministeri de Treball

Dimecres, 7 juliol, 2010

En aquesta circular, enviada el 5 de juliol per Joan Carles Gallego, Secretari general de CCOO de Catalunya, als seus afiliats, agraint-los la seva "col·laboració" per aconseguir que CCOO pugui utilitzar el vestíbul del núm. 18 de Via Laietana de Barcelona per accedir a les plantes 7 i 8 de l'edifici, hi podem trobar paràgrafs com:

"el Ministeri de Treball planteja com a solució definitiva la
cessió de la totalitat de l’edifici de Via Laietana a CCOO de Catalunya"

"continuar treballant per garantir la cessió de la titularitat de tot l’edifici a CCOO i la seva utilització com a seu nacional"

Ja intuíem que la intenció final de CCOO era quedar-se amb tot l'edifici sindical emblemàtic de Via Laietana, bé per a que sigui totalment restaurat i mantenir-se en aquest cèntric i estratègic espai, bé per a negociar un nou local utilitzant l'edifici restaurat de Via Laietana com a moneda de canvi d'incalculable valor econòmic. Per si algú tenia dubtes sobre les seves intencions reals, aquesta circular de CCOO mostra a les clares les seves intencions, i, pel que diuen, en total sintonia i connivència amb el Ministeri de Treball.

Està clar que la CGT els molestem per a poder portar a terme els seus plans de quedar-se amb tot l'edifici, en una clara operació especulativa, i que no pararan fins a aconseguir expulsar-nos de l'edifici, d'aquí els comentaris i valoracions sobre la CGT que fan en la seva circular.

Serveixi doncs la lectura d'aquest escrit per a reafirmar-nos en la defensa dels nostres espais sindicals de la 9a planta i en la demanda de la cessió de la 8a planta com a un espai necessari per a la CGT.

En tot cas, per tal que tothom en pugui treure les seves pròpies valoracions, i per conèixer que pensa CCOO del tema (altra cosa seria fins a quin punt és cert tot el que diuen en el seu escrit), us adjuntem l'esmentada circular.

Attached documents