CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CCOO vol quedar-se amb tot l’edifici sindical de Via Laietana, amb el suport del Ministeri de Treball

Dimecres, 7 juliol, 2010
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

En aquesta circular, enviada el 5 de juliol per Joan Carles Gallego, Secretari general de CCOO de Catalunya, als seus afiliats, agraint-los la seva "col·laboració" per aconseguir que CCOO pugui utilitzar el vestíbul del núm. 18 de Via Laietana de Barcelona per accedir a les plantes 7 i 8 de l'edifici, hi podem trobar paràgrafs com:

"el Ministeri de Treball planteja com a solució definitiva la
cessió de la totalitat de l’edifici de Via Laietana a CCOO de Catalunya"

"continuar treballant per garantir la cessió de la titularitat de tot l’edifici a CCOO i la seva utilització com a seu nacional"

Ja intuíem que la intenció final de CCOO era quedar-se amb tot l'edifici sindical emblemàtic de Via Laietana, bé per a que sigui totalment restaurat i mantenir-se en aquest cèntric i estratègic espai, bé per a negociar un nou local utilitzant l'edifici restaurat de Via Laietana com a moneda de canvi d'incalculable valor econòmic. Per si algú tenia dubtes sobre les seves intencions reals, aquesta circular de CCOO mostra a les clares les seves intencions, i, pel que diuen, en total sintonia i connivència amb el Ministeri de Treball.

Està clar que la CGT els molestem per a poder portar a terme els seus plans de quedar-se amb tot l'edifici, en una clara operació especulativa, i que no pararan fins a aconseguir expulsar-nos de l'edifici, d'aquí els comentaris i valoracions sobre la CGT que fan en la seva circular.

Serveixi doncs la lectura d'aquest escrit per a reafirmar-nos en la defensa dels nostres espais sindicals de la 9a planta i en la demanda de la cessió de la 8a planta com a un espai necessari per a la CGT.

En tot cas, per tal que tothom en pugui treure les seves pròpies valoracions, i per conèixer que pensa CCOO del tema (altra cosa seria fins a quin punt és cert tot el que diuen en el seu escrit), us adjuntem l'esmentada circular.

Attached documents

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció