CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Celebrat el Ple del Sindicat Federal de Telefònica de la CGT amb elecció de nou Secretariat Permanent

Diumenge, 9 desembre, 2012

Nota de premsa:

Celebrat el Ple del Sindicat Federal de Telefònica de CGT a Sevilla, el 29 i 30 de novembre de 2012

El Sindicat Federal de Telefònica de la CGT va celebrar a Sevilla, els dos últims dies de novembre, el seu últim Ple de Seccions. En un entorn afectat pels diferents ERO's, especialment l'últim, que han provocat una important disminució de militància i afiliació, la participació en el treball diari de cada secció disminueix.

Això és sinònim de baixa presència dels plantejaments de CGT entre la plantilla. Aquesta falta de complicitat condueix la nostra acció sindical poc més enllà de la denúncia en comunicats, la inspecció o els jutjats, que sabem tenen la primordial missió de preservar els privilegis del capital.

Per a revertir la situació, recuperar la posició de referència entre un bon nombre de treballadores i treballadors, ser una eina en la defensa dels seus interessos, estem obligats a una major i més directa presència en cada lloc dia a dia. Per això han estat àmpliament debatudes i aprovades una col·lecció de ponències que, transformades en acord, consoliden les bases i preparen els mètodes per a potenciar el treball en les seccions, treballant des de la base i recuperant la participació mitjançant l'horitzontalitat.

A més posiciona l'actitud de CGT enfront de grans problemes específics en la Telefònica del moment, com la proposta de Treball de CGT davant la Nova Classificació Professional, i de sempre, com els convenis oberts i la negociació contínua.

L'augment de la participació de l'afiliació en la vida de cada secció i un procés de formació de nous delegats i delegades ajudarà, sens dubte , a fer-nos visibles, situar-nos com eina útil en la més necessària que mai transformació profunda de l'actual sistema que només garanteix la destrucció dels drets conquistats.

Salut

Sindicat Federal de Telefónica de la CGT (SFT-CGT)

http://cgt-sft.org/

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció