CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT a la Fira antirepressiva de Sants (Barcelona) del 27 al 30 d’agost

Dimarts, 26 agost, 2014

CGT a la Fira antirepressiva de Sants

Dins el marc de la Festa Major Alternativa de Sants, des de dimecres 27 fins dissabte a la nit, al Parc de l'Espanya Industrial es realitzarà una fira d'entitats i col·lectius solidaris contra la repressió de l'Estat sobre les persones que lluitem. Organitzacions antirepressives com Rereguarda en Moviment o Alerta Solidària, però també grups de suport a detingudes o en procesos penals com el cas 12-O de 2013, els fets pel desallotjament de Can Vies o tantes persones incriminades per lluitar pels drets de la classe treballadora, especialment amb motiu de la ràzzia policial posterior a la vaga general del 29M.

Seran presents també el grup de suport d'en Yassir, el jove mort a la comissaria dels Mossos a El Vendrell. Hi haurà informació del 'cas Expert', 6 persones amb acusacions de presó per defensar el seu lloc de treball ara fa 10 anys.

La CGT participarà en l'organització d'aquesta fira a les festes de Sants i posarem una parada pròpia per diverses raons: la primera, perquè estem fermament convençudes del valor del suport mutu. La segona, perquè patim la repressió com totes, més de 10 companyes afiliades a CGT Catalunya afronten judicis amb penes de presó per lluitar pels drets de tots i totes.

Hi ha una tercera raó: Ha estat voluntat de les persones afiliades enfortir la participació del sindicat al terreny de la lluita social. Ni som ni volem representar un sindicalisme d'empresa, sinó un de pic i pala, aquell que tira per terra les artificials barreres que s'intenten aixecar per separar la lluita social de la sindical.

Perquè aquest camí és bidireccional, repartirem també Guies d'autodefensa laboral contra la precarietat.

Solidaritat, suport mutu i unes bones festes alternatives de Sants!

SECRETARIA D´ACCIÓ SOCIAL CGT CATALUNYA

Més informació:

- TWITTER CGT ACCIÓ SOCIAL CGT CATALUNYA

- PÀGINA FACEBOOK CGT ACCIÓ SOCIAL CGT CATALUNYA