CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT aconsegueix els 5 delegats a Smartfocus Spain

Dimecres, 19 novembre, 2014

CGT aconsegueix els 5 delegats a Smartfocus Spain

CGT ha aconseguit els 5 delegats escollits a les eleccions sindicals del centre de treball de Smartfocus Spain a Barcelona.

Smartfocus Spain és la filial d’una empresa multinacional que es dedica a la venda, els serveis i el suport d’una plataforma de marketing online, principalment email marketing.

En octubre, a “causa” de la situació econòmica de l’empresa (tot i que la situació econòmica era la mateixa que va permetre l’adquisició de les empreses Content Savvy i Tagpoints al juliol), sis companys van ser acomiadats. Al llarg del 2014 una desena de companys ja havien marxat per l’empitjorament de les condicions de treball.

L’empresa porta a l’estat espanyol uns cinc anys i compte amb uns 65 treballadors. Fa un parell de mesos un grup de treballadors vam constituir la Secció Sindical de la CGT, i posteriorment el conjunt dels treballadors van decidir en assemblea constituir un comité. Tot això succeeix el mateix any de la revisió de les condicions salarials (el febrer de 2014).

L’objectiu de la CGT a Smartfocus és obtenir una comunicació més transparent entre l’empresa i els seus treballadors i treballadores, però per davant de tot la prioritat és contruir mitjançant dinàmiques assemblearies una major solidaritat i suport mutu.

Els companys escollits com a delegats són Dario Lovaglio, Julien Routier, Fabien Guyonneau, Sandra Rodríguez i Ignasi Díez. Cal destacar també la participació dels treballadors, primer a la convocatòria d’eleccions mitjançant assemblea i avui participant massivament: dels 65 treballadores han votat 49 (més del 75% de participació), el que vol dir que gairebé tots amb excepció dels de direcció, els de torn de nit i els de vacances ho han fet.

Salut i encert!

CGT FESIBAC CATALUNYA

Més informació:

- TWITTER CGT FESIBAC CATALUNYA

- WEB CGT FESIBAC CATALUNYA