CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT acorda un calendari de mobilitzacions per al setembre

Dijous, 9 agost, 2012
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

La Confederació General del Treball (CGT), després d'analitzar la dramàtica situació de retallades i reformes a la qual està sent sotmesa la majoria de la població, entén que la millor eina que li queda a les i els treballadors i classes populars és la mobilització permanent, la lluita pels seus drets i llibertats, la Vaga General.

Sense dilacions, ni treves, ni distraccions, ni instruments desmobilitzadors, ni pacte social, ni burocràcies, ni referèndum, ni Consulta Popular... en conseqüència:

- CGT no signarà la Declaració de la “Cimera Social” del passat 25 de Juliol afavorida per CCOO – UGT.

- No recolzarà la iniciativa d'instar al fet que el Govern convoqui un referèndum sobre la seva política econòmica i antisocial.

- No recolzarà la convocatòria d'una Consulta Popular sobre la política del Govern plantejada per les organitzacions que formen part de la Cimera Social.

- CGT redactarà un comunicat públic dirigit a la societat i a les organitzacions sindicals i socials de les raons per les quals CGT no formarà part de la Cimera Social ni del seu “full de ruta”.

- CGT recolzarà i participarà, de forma activa, en totes les mobilitzacions que s'estan convocant des de la pròpia CGT i des d'altres organitzacions sindicals i socials, en defensa dels drets laborals i socials, del sector privat i sector públic, contra les privatitzacions, contra les retallades, contra la reforma laboral i la política econòmica i antisocial del Govern... mantenint sempre els seus senyals d'identitat, el seu propi discurs, el seu propi bloc com a organització o participant en blocs unitaris, crítics, al costat del sindicalisme alternatiu i moviments socials...

Totes les mobilitzacions sectorials o territorials de CGT s'integren en el treball d'agitació social que condueixi necessàriament a la convocatòria d'una Vaga General el més unitària possible en la propera tardor.

- 12 de setembre a l'estat espanyol: Mobilitzacions del sector públic. La CGT participarà en aquesta convocatòria descentralitzada.

- 15 de setembre a Madrid: La CGT participarà activament en la manifestació i farà una crida a favor d'aquesta mobilització, com a bloc unitari, crític i diferenciat...

- 17 de setembre a l'estat espanyol: La CGT convocarà una Jornada de Lluita coincidint amb la vaga convocada en tot el sector ferroviari i la vaga en l'ensenyament de Madrid...

- 26 de setembre a l'estat espanyol: La CGT convocarà una Jornada de Lluita coincidint amb la Vaga General convocada a Euskadi i Navarra per ELA, LAB, ESK, CGT, CNT, STEEE-EILAS, EHNE i HIRU, amb el suport de més de 50 organitzacions socials d'Euskadi.

- Vaga general a la tardor: Fins a la determinació de la data de la Vaga General, la CGT seguirà treballant per aquesta convocatòria i per a això seguirà mantenint contactes, reunions, amb organitzacions sindicals i moviments socials a fi de convocar-la conjuntament.

Finalment la Confederació General del Treball convocarà una nova Plenària Confederal Extraordinària el 13 de Setembre per definir el Pla de Treball fins a la Vaga General i fixar la data concreta d'aquesta vaga.

COMITÈ CONFEDERAL DE LA CGT

http://www.rojoynegro.info/articulo/accion-sindical/cgt-acuerda-un-calendario-movilizaciones

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció