CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT amb el Sindicalisme autònom algerià

Dissabte, 1 octubre, 2011

Denunciem la repressió del govern algerià cap al sindicalisme autònom i independent.

El Departament d'Interior i Seguretat algerià ha augmentat la pressió sobre els sindicalistes autònoms en els últims mesos.


Aquest estiu hi va haver un intent fallit d'assassinar a Rachid Malaoui, president del Sindicat Nacional d'Administració Pública d'Algèria (SNAPAP).

El diumenge 25 de setembre un oficial de policia del DRS va visitar el propietari dels locals llogats per SNAPAP per "recomanar" que deixés de llogar el local. Durant l'entrevista l'oficial va fer referència a un possible assassinat de Rachid Malaoui i que obeïa ordres del govern.

En els últims mesos estem assistint a un augment de la pressió sobre el nostre company Rachid, abanderat i cap visible de les protestes contra el tirà govern algerià. Tenen por que les lluites democràtiques dels països del Magrib s'encomanin a la població algeriana.

La CGT vol denunciar aquestes pràctiques repressives del govern algerià i mostrar tot el nostre suport i solidaritat al company Rachid Malaoui i al sindicalisme autònom i independent.

Secretaria de Relacions Internacionals de la CGT

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció