CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT amb la Rebel.lia als carrers ….

Diumenge, 22 maig, 2011

La Confederació General del Treball (CGT) celebra la mobilització sostinguda de les assemblees i acampades ciutadanes sorgides del 15-M. Són una demostració que l'autoorganització des de baix no només és possible, sinó que és el millor camí per reclamar els carrers i places públiques com a llocs de debat i lliure expressió, per pensar entre moltes i molts altres formes no capitalistes d'organitzar la societat , per alterar les consciències adormides, per intentar enderrocar els murs d'un sistema corrupte, caduc i extremadament injust i desigual.

A la CGT no creiem que la lluita política partidista i electoralista sigui l'eina a utilitzar, entre altres coses perquè es converteix en un objectiu per si mateix, i sí creiem en l'organització social, en l'entramat de les xarxes socials, en la democràcia directa i participativa, en l'organització horitzontal, federativa i assembleària de la societat.

CGT uneix la seva veu a les desenes de milers de veus indignades que criden "No som mercaderies en mans de polítics i banquers", però igualment sabem que la indignació ha de transformar-se en rebel.lia i organització contra els realment culpables de la crisi, que són les mateixes elits polítiques i econòmiques que s'enriqueixen a costa del treball precaritzat i sense drets, a costa de privatitzar i desmantellar serveis públics, a costa de deteriorar el medi ambient, a costa de la repressió de qualsevol dissidència, ia costa d'abandonar la joventut a un futur d'explotació laboral i sense drets socials.

Per això el sindicat CGT anima i dóna suport a estar al carrer amb les Assemblees Ciutadanes. Cap govern ni cap Junta Electoral Central podran prohibir ni acovardir la justa ràbia que creix al nostre país, i en el món, per expressar-se lliurement demà dissabte, i en els dies següents, en un autèntic acte de reflexió social i col.lectiva que no s'esgota en unes eleccions polítiques municipals o autonòmiques.

SECRETARIAT PERMANENT DEL COMITÈ CONFEDERAL DE CGT

Attached documents