CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT amb la Rebel.lia als carrers ….

Diumenge, 22 maig, 2011
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

La Confederació General del Treball (CGT) celebra la mobilització sostinguda de les assemblees i acampades ciutadanes sorgides del 15-M. Són una demostració que l'autoorganització des de baix no només és possible, sinó que és el millor camí per reclamar els carrers i places públiques com a llocs de debat i lliure expressió, per pensar entre moltes i molts altres formes no capitalistes d'organitzar la societat , per alterar les consciències adormides, per intentar enderrocar els murs d'un sistema corrupte, caduc i extremadament injust i desigual.

A la CGT no creiem que la lluita política partidista i electoralista sigui l'eina a utilitzar, entre altres coses perquè es converteix en un objectiu per si mateix, i sí creiem en l'organització social, en l'entramat de les xarxes socials, en la democràcia directa i participativa, en l'organització horitzontal, federativa i assembleària de la societat.

CGT uneix la seva veu a les desenes de milers de veus indignades que criden "No som mercaderies en mans de polítics i banquers", però igualment sabem que la indignació ha de transformar-se en rebel.lia i organització contra els realment culpables de la crisi, que són les mateixes elits polítiques i econòmiques que s'enriqueixen a costa del treball precaritzat i sense drets, a costa de privatitzar i desmantellar serveis públics, a costa de deteriorar el medi ambient, a costa de la repressió de qualsevol dissidència, ia costa d'abandonar la joventut a un futur d'explotació laboral i sense drets socials.

Per això el sindicat CGT anima i dóna suport a estar al carrer amb les Assemblees Ciutadanes. Cap govern ni cap Junta Electoral Central podran prohibir ni acovardir la justa ràbia que creix al nostre país, i en el món, per expressar-se lliurement demà dissabte, i en els dies següents, en un autèntic acte de reflexió social i col.lectiva que no s'esgota en unes eleccions polítiques municipals o autonòmiques.

SECRETARIAT PERMANENT DEL COMITÈ CONFEDERAL DE CGT

Attached documents

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció