CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT amb les mobilitzacions pel dret a l’habitatge i contra els desnonaments

Dissabte, 24 setembre, 2011

El passat 10 de setembre a Barcelona es va realitzar la primera trobada estatal d'afectats i totes per les hipoteques. Portaveus de 26 ciutats diferents de Plataformes d'Afectats per les Hipoteques, grups de Stopdesahucios del 15M ... van decidir manifestar-se el proper 25 de setembre reclamant el cessament dels desnonaments per motius econòmics en aquest país.


Des de CGT volem donar suport a les reivindicacions d'aquests afectats com són la dació en pagament retroactiva, el lloguer social i la paralització de les execucions hipotecàries.

Des de la Confederació General del Treball exigim garantir el dret a un habitatge digne i que els interessos especuladors dels constructors, banquers i la col.laboració barroera i interessada de la classe política no provoquin que una sola família es quedi sense habitatge.

Denunciem igualment, la col.laboració immoral i hipòcrita de les institucions judicials que protegeixen la privacitat d'un menor, i al mateix temps, donen ordre a la policia a desallotjar famílies amb menors, amb ancians, obligant-los a viure sense un sostre que els protegeixi, fet que suposa un atac als drets fonamentals a la intimitat i la privacitat.

Des de CGT creiem que si aquesta situació ha empès fora dels seus habitatges a 500.000 famílies a tot l'estat espanyol des de 2007, tots els ciutadans / es hem de negar-nos a col.laborar amb aquest espoli.

* Que les famílies desnonades tinguin dret a una dació en pagament lliurant l'habitatge però quedant nets del deute per poder refer la seva vida.

* Que els que ja van ser desallotjats puguin deixar de pagar sense més reclamacions judicials.

* Que els serveis socials col.laborin amb les persones en atur que no poden pagar els seus lloguers.

La Confederació General del Treball anima a tota la població a donar suport a les reivindicacions del dret a un habitatge digne per a tothom, al cessament dels desnonaments ja portar la nostra veu de denúncia al carrer de totes les ciutats de l'estat espanyol el pròxim diumenge 25 de setembre.

23 setembre 2011

Secretariat Permanent Comitè Confederal de la CGT

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció