CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT anuncia mobilitzacions a l’AVE/Llarga Distància a finals de juliol i començament d’agost

Dilluns, 13 juliol, 2009

AV/LD VOL EXTERNALITZAR FUNCIONS DEL PERSONAL DE SUPERVISIÓ DELS TRENS AVE I LLARGA DISTÀNCIA.

CGT anuncia possibles mobilitzacions del personal de trens AVE i Llarga Distància davant l'anunci de la DG de AV/LD d'externalitzar a través de la licitació d'un nou contracte per a adjudicar la prestació dels serveis de restauració, els serveis d'atenció al client, control de títols de transport, a més d'altres funcions relacionades amb la seguretat en la circulació que vénen ocupant els Supervisors de Serveis a bord i Interventors en Ruta.

CGT ve denunciant la falta de personal de SSB i Interventors en Ruta, per això venim demanant a l'empresa l'engegada de promoció interna perquè tots els trens que circulin en doble composició, estiguin coberts per personal de Renfe. La DG de AV/LD lluny d'oferir major dotació de personal de Renfe-Operadora, pretén suplantar els SSB i als Interventors en Ruta per treballadors que ocupen únicament labors en la restauració ferroviària.

CGT està oberta al diàleg per a reconduir la situació, ja que entenem que amb la qualitat i la seguretat que hem d'oferir als clients com servei públic no es pot jugar.

INCOMPLIMENTS ACORDS 31-10-07 i 15-02-08

La conflictivitat també pot afectar al Col·lectiu de MM.II Maquinistes Caps del Tren, degut al fet que la DG de AV/LD incompleix els pactes en desconvocatòries de vagues anteriors, referent als greuges comparatius respecte a les condicions laborals i retributives a les de la resta del personal de conducció de la Direcció Alta Velocitat/ Llarga Distància. A més confecciona gràfics de serveis en els quals alguns torns incompleixen dits acords de desconvocatòria.

SFF-CGT

10 juliol 2009