CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT anuncia noves mobilitzacions per als treballadors d’Estacions

Dissabte, 18 juny, 2011

Fa un any, els responsables de Estacions de Viatgers es van comprometre a atendre, solucionar i donar resposta a les reivindicacions dels seus treballadors, doncs bé, una vegada més han tornat a faltar a la seva paraula, per tant, nosaltres que si valorem la nostra paraula, informem que tindran un estiu calent quant a mobilitzacions.

CGT ja va denunciar que no eren suficients el nombre de places ofertes en l'Oferta d'Ocupació Pública, sobretot perquè ja sospitàvem que anaven a ser, per a alguns, una excusa per a ocupar altre tipus de places, una rampa de llançament cap a promocions i accions de mobilitat irregulars.

A Madrid Atocha, Chamartín, Barcelona Sants, i altres, es vénen produint absències en els llocs de venda per a on van ser seleccionats, i apareixen en altres llocs, generalment administratius, propers a possibles padrins, i allunyats de vestíbuls i clients.

Aquesta situació és vergonyosa, discriminatòria i denunciable, ja que qualsevol plaça o vacant ha de ser oferta ajustada SEMPRE a normativa. Qui les tolera i no les denúncia és còmplice de les mateixes i ha de respondre davant tots els treballadors que han de tenir les mateixes oportunitats. Si tant valoren la nostra professionalitat, que ho demostrin garantint el nostre futur laboral i les aspiracions que tots duem anys reclamant.

Ja n'hi ha prou d'enganys i reunions estèrils. El pròxim 15 de juliol de 11:30 a 15:30 hs i de 19:30 a 0:45 hs del dia 16; el 31 de juliol des de les 00:00 hs fins a les 00:45 hs del dia 1 d'Agost; i el 15 d'agost des de les 11:30 hs a 15:30 hs i de 19:30 hs a 0:45 hs del dia 16, TOTS els treballadors de EEVV estan cridats a mobilitzar-se. Per un crebant real de moneda, valoració per treballar caps de setmana i festius, un sistema just de primes, i una garantia d'ocupació real.

SFF-CGT

www.sff-cgt.org