CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT anuncia noves mobilitzacions per als treballadors d’Estacions

Dissabte, 18 juny, 2011
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Fa un any, els responsables de Estacions de Viatgers es van comprometre a atendre, solucionar i donar resposta a les reivindicacions dels seus treballadors, doncs bé, una vegada més han tornat a faltar a la seva paraula, per tant, nosaltres que si valorem la nostra paraula, informem que tindran un estiu calent quant a mobilitzacions.

CGT ja va denunciar que no eren suficients el nombre de places ofertes en l'Oferta d'Ocupació Pública, sobretot perquè ja sospitàvem que anaven a ser, per a alguns, una excusa per a ocupar altre tipus de places, una rampa de llançament cap a promocions i accions de mobilitat irregulars.

A Madrid Atocha, Chamartín, Barcelona Sants, i altres, es vénen produint absències en els llocs de venda per a on van ser seleccionats, i apareixen en altres llocs, generalment administratius, propers a possibles padrins, i allunyats de vestíbuls i clients.

Aquesta situació és vergonyosa, discriminatòria i denunciable, ja que qualsevol plaça o vacant ha de ser oferta ajustada SEMPRE a normativa. Qui les tolera i no les denúncia és còmplice de les mateixes i ha de respondre davant tots els treballadors que han de tenir les mateixes oportunitats. Si tant valoren la nostra professionalitat, que ho demostrin garantint el nostre futur laboral i les aspiracions que tots duem anys reclamant.

Ja n'hi ha prou d'enganys i reunions estèrils. El pròxim 15 de juliol de 11:30 a 15:30 hs i de 19:30 a 0:45 hs del dia 16; el 31 de juliol des de les 00:00 hs fins a les 00:45 hs del dia 1 d'Agost; i el 15 d'agost des de les 11:30 hs a 15:30 hs i de 19:30 hs a 0:45 hs del dia 16, TOTS els treballadors de EEVV estan cridats a mobilitzar-se. Per un crebant real de moneda, valoració per treballar caps de setmana i festius, un sistema just de primes, i una garantia d'ocupació real.

SFF-CGT

www.sff-cgt.org

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció