CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT aprova vagues al desembre a ADIF i RENFE-Operadora.

Dimarts, 6 desembre, 2011

Com ja vam anunciar en anteriors comunicats CGT ha aprovat en el seu últim Ple de Seccions Sindicals, vagues al desembre a ADIF i RENFE-Operadora exigint:

- La signatura del Contracte Programa amb la Generalitat de Catalunya, on es garanteixi que Renfe-Operadora continuarà sent l'operador durant els propers anys.

- La no segregació dels treballadors de Mercaderies.

- Les reivindicacions dels treballadors d'Estacions.

- L'acceptació de les reivindicacions per al II Conveni Col·lectiu de ADIF i RENFE-Operadora.

La Generalitat lluny de signar el Contracte Programa per que l'operador sigui RENFE, està demanant al nou govern el traspàs complet del ferrocarril a Catalunya, vies, catenària, personal, estacions i trens, i la modificació de la llei ferroviària, per que Catalunya pugui canviar d'operador.

CGT com ja va dir al seu moment no està d'acord que les transferències suposin la fragmentació de les empreses ADIF i RENFE-Operadora. CGT en la mesura que no es garanteixi que l'única empresa que gestiona la infraestructura ferroviària és ADIF i la que opera en el transport ferroviari és RENFE-Operadora, així com l'homogeneïtat de les condicions laborals i econòmiques dels seus treballadors, estarem disposats a actuar sindicalment des JA fins que així sigui.

Per aquest motiu CGT té acordat convocar vagues al desembre i va a proposar en el seu Ple de Seccions Sindicals, mobilitzacions per als mesos de gener, febrer, març i Abril, en cas que no es tinguin en compte les nostres reivindicacions.

CAL ATURAR LA DESTRUCCIÓ DEL FERROCARRIL

¡MOBILITZA'T AMB CGT!

www.sff-cgt.org/

Attached documents

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció