CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT arriba a un acord i desconvoca la vaga de AVE

Dilluns, 18 febrer, 2008
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

El 15 de febrer del 2008 la CGT ha arribat a un acord amb RENFE Operadora per a la desconvocatòria de les vagues anunciades en AVE A partir del dia 19 fins al dia 29 de febrer amb aturades parcials per torn que afectaven el col·lectiu de MM.II. Maquinistes Caps de Tren AVE/Euromed.

Des de les 12´00 i fins a les 22'00 hores d'ahir, i des de les 17 hores d'avui fins a 19´00, el Comitè de Vaga ha estat negociant amb la Direcció General de Recursos Humans de RENFE Operadora, finalitzant amb un acord que satisfà a ambdues parts.

Aquest acord contempla les principals reivindicacions, és a dir: un accés ordenat i normatiu a aquestes categories, al mateix temps que obri un període formatiu a la resta de MM.II. Caps del Tren per a la conducció de trens S-103 AVE, igualtat d'oportunitats en la promoció i garantia de futur per a aquesta categoria professional.

Aquest acord estableix criteris formatius adequats per a una activitat de tanta responsabilitat sobre la seguretat i esperem que permeti recuperar la normalitat laboral per a aquests treballadors i el transport ferroviari.

L'acord aconseguit en el dia d'ahir ha sigut ratificat en les Assemblees de Treballadors que s'han desenvolupat al llarg del dia de avui, la qual cosa a aquesta organització sindical li ompli de satisfacció.

Sindicat Federal Ferroviari
Confederació General del Treball

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print