CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT Baix Llobregat rebutja operació repressiva #pandora2 i reclamen llibertat anarquistes #ataqueaLosCSOAS

Dissabte, 4 abril, 2015

De nou, han tornat haver-hi detencions i registres contra el col•lectiu anarquista en l'estat espanyol, de nou volen desviar l'atenció dels seus múltiples tripijocs i incompetències atacant i reprimint a un col•lectiu que lluita per acabar amb això.

Des de la Federació Comarcal del la CGT en el Baix Llobregat rebutgem i condemnem aquestes pràctiques totalitàries d'un govern acostumat a realitzar una política policial i repressora contra els moviments socials.

Mentrestant, els seus mitjans ens descriuen com "anarcoterroristes", com a banda criminal... i nosaltres diem que terroristes són ells, que criminals són ells, són els que desnonen a famílies per recolzar als bancs, són els que ens fan fora del treball i els que ens treuen els pocs mecanismes de defensa que tenim.

Si el que pretenen és callar-nos, no ho aconseguiran i amb cada acció contra el nostre col·lectiu, augmenten les nostres ganes de respondre i el nostre esperit de lluita creix.

Exigim la posada en llibertat immediata de totes les preses polítiques en l'estat espanyol i la fi de l'estat policial i repressor.

Estan buscant crear un altre cas Scala per acabar amb qualsevol oposició a aquest estat ultra-capitalista, tenen por de la nostra militància i de la claretat que tenim de les coses des del nostre col·lectiu, tenen por perquè cada vegada som més.

SI ENS TOQUEN A UNA, ENS TOQUEN A TOTES

FEDERACIÓ COMARCAL CGT DEL BAIX LLOBREGAT

Més informació:

- TWITTER CGT BAIX LLOBREGAT

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció