CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT Baix Llobregat reclama l’absolució dels encausats per #AturemelParlament

Dijous, 26 març, 2015

El passat 18 de març es va fer pública la sentència del Tribunal Suprem en què anul·la l´absolució de 8 encausades per l'acció "Aturem el Parlament" i les condemnen a 3 anys de presó.

Aquesta sentència resol un recurs interposat per la Generalitat de Catalunya amb el vot favorable de CiU, PP. i PSC. i amb l'abstenció d´ ERC. juntament amb el sindicat ultra Manos Limpias, demostra que encara que vagin de diferents, tots els partits majoritaris són iguals i només miren pels seus interessos, d'altra banda, la manca de democràcia de l'estat espanyol i la mentida de la separació de poders de la qual tant presumeix la constitució i els seus defensors.

Aquesta sentència és purament política, criminalitza als moviments socials i avisa a la resta de la població que si no tenim la boca callada i ens quedem a casa poden multar, apallissar-nos i/o ficar-nos a la presó amb total impunitat.

La Federació Comarcal del Baix Llobregat, es solidaritza plenament amb les encausades i condemna aquest nou acte de repressió contra la població i així mateix, fa una crida a participar en les mobilitzacions amb més força que mai, fins aturar aquest atac del poder cap a totes nosaltres.

Perquè amb aquests actes, més que aturar-nos ens estan donant més motius per sortir a defensar els nostres drets.

Perquè amb aquestes accions en lloc de por ens estan augmentant el sentiment de solidaritat.

Perquè amb sentències d'aquestes característiques les nostres ganes de lluitar augmenten i la nostra ràbia creix .

Per tot això i per molt més ...

ABSOLUCIÓ ENCAUSATS "ATUREM AL PARLAMENT"

SI ENS TOQUEN A UNA, ENS TOQUEN A TOTES

FEDERACIÓ COMARCAL CGT BAIX LLOBREGAT

Més informació:

- PÀGINA FACEBOOK CGT BAIX LLOBREGAT

- TWITTER CGT BAIX LLOBREGAT

Imatge de concentració de treballadors de l´Hospital de Bellvitge en suport a Jose , infermer de l´hospital de Bellvitge i un dels encausats a "Aturem el Parlament":