CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT Balears denuncia la privatització de IB3 Ràdio i Televisió

Dimecres, 8 octubre, 2008

Des de la CGT denunciem públicament al Govern de les Illes Balears per la política de privatització dels serveis públics de l'Ens de Radio Televisió de les Illes Balears, IB3. Amb aquesta decisió ratifica la voluntat de anar caminant cap a l'externalització, suprimint els informatius propis de les Illes de Menorca i Eivissa.


La CGT dóna suport a la lluita dels treballadors i treballadores de IB3 Radio i Televisió. Denunciam els acomiadaments encoberts i pèrdua de llocs de feina. Denunciam que, amb la privatització, els treballadors i treballadores tindran molta més precarietat als nous contractes, pèrdua de drets laborals, socials i econòmics, i una major explotació a més de l'encariment i l'empobriment per a la ciutadania del propi servei.

A la CGT-Balears volem una Ràdio i Televisió públiques, independents i de qualitat, amb uns professionals que facin feina amb condicions dignes i estables. Per això continuarem amb la lluita solidària amb els treballadors i treballadores de l'ens i de les empreses subcontratades, per unificar i dignificar el seu treball.

Sindicat de Transports i Comunicacions CGT Balears