CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT Barcelona convoca concentració contra la repressió el 28 de juny davant la Delegació del Govern espanyol a Catalunya

Diumenge, 22 juny, 2014
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

El 28 de juny s'ha convocat una jornada internacional de mobilització en suport de diversos activistes víctimes de la repressió policial i judicial a l'estat espanyol, casos com els de Carmen i Carlos, del 15M de Granada, condemnats a 3 anys i 1 dia de presó per participar en un piquet informatiu durant la vaga general del 29M de 2012, i altres casos que s'han produït en els últims mesos a diverses ciutats.

CGT Barcelona convoca concentració davant la Delegació de Govern espanyol a Catalunya

CONCENTRACIÓ DISSABTE 28 DE JUNY A LES 17 HORES

DELEGACIÓ DE GOVERN DE BARCELONA C/MALLORCA 278.

LA LLUITA SOCIAL NO ÉS UN DELICTE

ENFRONT DE LA REPRESSIÓ, SOLIDARITAT INTERNACIONAL AMB ELS NOSTRES COMPANYS DETINGUTS, ENCAUSATS I EMPRESONATS

La CGT de Barcelona mostrEM el nostre més absolut rebuig a tots els processos judicials que s'estan portant a terme contra participants en les vagues generals, lluites sindicals, moviments socials i veïnals.

Ens indigna la facilitat amb la qual es demanen dures penes de presó per exercir el dret a la protesta. No podem acceptar de cap manera que l'estament judicial consideri, entre les seves prioritats, condemnar exemplarment a qui no es mostren submissos davant el sofriment al que ens sotmeten els poders econòmics i les lleis creades pels polítics.

No som iguals davant la llei; les lleis penalitzen a qui s'enfronten a aquest sistema d'injustícia. En canvi, banquers i polítics són condemnats a penes lleus, se'ls commuta l'ingrés a la presó per la devolució del saqueig, o simplement se'ls renya quan no se'ls absol sense més.

La justícia és molt benèvola en la persecució de banquers, càrrecs polítics corruptes i aquells que des dels diferents poders abusen dels seus privilegis, utilitzant subterfugis legals inimaginables per a sortir impunes.

Per contra, aquesta mateixa justícia és molt dura amb aquells que reivindiquen llibertat i justícia.

Des de la CGT de Barcelona volem mostrar la nostra solidaritat i suport a tots els companys i companyes que sofreixen la injustícia d'aquest sistema, condemnats en alguns casos a severes penes de presó o pendents de encausaments que els puguin privar de la seva llibertat.

Són moltes les persones en tot el país amenaçades per una repressió organitzada des del poder polític i econòmic sense parangó en els últims temps. La seva causa és la nostra, la seva llibertat la nostra exigència irrenunciable.

Federació Local CGT Barcelona

>>> Cartell en document adjunt.

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció