CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT Barcelona convoca concentració contra la repressió el 28 de juny davant la Delegació del Govern espanyol a Catalunya

Diumenge, 22 juny, 2014

El 28 de juny s'ha convocat una jornada internacional de mobilització en suport de diversos activistes víctimes de la repressió policial i judicial a l'estat espanyol, casos com els de Carmen i Carlos, del 15M de Granada, condemnats a 3 anys i 1 dia de presó per participar en un piquet informatiu durant la vaga general del 29M de 2012, i altres casos que s'han produït en els últims mesos a diverses ciutats.

CGT Barcelona convoca concentració davant la Delegació de Govern espanyol a Catalunya

CONCENTRACIÓ DISSABTE 28 DE JUNY A LES 17 HORES

DELEGACIÓ DE GOVERN DE BARCELONA C/MALLORCA 278.

LA LLUITA SOCIAL NO ÉS UN DELICTE

ENFRONT DE LA REPRESSIÓ, SOLIDARITAT INTERNACIONAL AMB ELS NOSTRES COMPANYS DETINGUTS, ENCAUSATS I EMPRESONATS

La CGT de Barcelona mostrEM el nostre més absolut rebuig a tots els processos judicials que s'estan portant a terme contra participants en les vagues generals, lluites sindicals, moviments socials i veïnals.

Ens indigna la facilitat amb la qual es demanen dures penes de presó per exercir el dret a la protesta. No podem acceptar de cap manera que l'estament judicial consideri, entre les seves prioritats, condemnar exemplarment a qui no es mostren submissos davant el sofriment al que ens sotmeten els poders econòmics i les lleis creades pels polítics.

No som iguals davant la llei; les lleis penalitzen a qui s'enfronten a aquest sistema d'injustícia. En canvi, banquers i polítics són condemnats a penes lleus, se'ls commuta l'ingrés a la presó per la devolució del saqueig, o simplement se'ls renya quan no se'ls absol sense més.

La justícia és molt benèvola en la persecució de banquers, càrrecs polítics corruptes i aquells que des dels diferents poders abusen dels seus privilegis, utilitzant subterfugis legals inimaginables per a sortir impunes.

Per contra, aquesta mateixa justícia és molt dura amb aquells que reivindiquen llibertat i justícia.

Des de la CGT de Barcelona volem mostrar la nostra solidaritat i suport a tots els companys i companyes que sofreixen la injustícia d'aquest sistema, condemnats en alguns casos a severes penes de presó o pendents de encausaments que els puguin privar de la seva llibertat.

Són moltes les persones en tot el país amenaçades per una repressió organitzada des del poder polític i econòmic sense parangó en els últims temps. La seva causa és la nostra, la seva llibertat la nostra exigència irrenunciable.

Federació Local CGT Barcelona

>>> Cartell en document adjunt.