CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT-Barcelona convoca el 17 de setembre una marxa contra les retallades socials i la reforma laboral

Dijous, 13 setembre, 2012

Cartell 17 setembre Barcelona

Dilluns 17 de setembre a Barcelona.
Marxa contra les retallades socials i la reforma laboral.

Sortida a les 17.30h. del local del PP (Urgell 249) i final a la plaça de Sant Jaume, passant per les seus del PSC (Nicaragua 75), ERC (Calabria 166) i ICV (Passatge del Rellotge).

La CGT convocarà en breu una nova jornada de vaga general per a aquesta tardor. Ara més que mai és imprescindible la resposta de la classe treballadora, perquè és evident per al conjunt de tota la societat que els polítics ni poden ni volen donar solucions a aquesta estafa a la qual anomenen crisi.

Els poders financers s'han proposat acabar de forma radical amb els drets socials, confirmant, com diem fa temps, que la sobirania popular és una farsa en tota regla.

Mentre això ocorre, els nostres polítics, sense excepció, ens entretenen amb pactes fiscals, primes de risc, bons europeus, i molt de circ. Confiats en l'escassa resposta social i aprofitant l'enèsim mareig de la perdiu per part de Toxo i Méndez, el desmantellament de la sanitat, del transport, de l'educació i la destrucció de l'ocupació pública, són ja un fet constatat, al mateix temps que s'oprimeix la capacitat econòmica de la ciutadania via impostos (IVA), es redueixen dels salaris i, el més greu, es tanquen empreses de tot tipus, enviant-nos a l'atur i a la precarietat quan no directament a la penúria econòmica i a la misèria. Per a això apliquen sense rubor la reforma laboral aprovada a principis d'aquest any que ens retreu a les condicions de treball de fa més de cent anys.

Els miners, els treballadors de la sanitat, els empleats públics, els obrers de les fàbriques, els treballadors del camp, els estudiants, estan en lluita. A més, els ferroviaris i els mestres inicien una resposta a aquestes agressions en el mes de setembre. Però en aquests moments ja és imprescindible que sigui tota la classe treballadora i la majoria social que formem treballadors, aturats i jubilats els que donem una resposta conjunta i contundent.

Recorrerem, com ja vam fer fa un mes davant la seu de CiU, els carrers de Barcelona per dir-los a tots aquests polítics -que des de les seves poltrones i sense excepció porten anys aplicant les polítiques repressives dictades pel FMI i el Banc Central Europeu, fent-ho en qualsevol àmbit en el qual tinguin poder i influència no importa quines siguin les seves sigles i les seves suposades ideologies, ja d'esquerres o de dretes- que ells SÓN EL PROBLEMA, NO LA SOLUCIÓ.

Amb jornades de lluita com la del 17 de setembre i les que vindran, per dir prou a tanta injustícia, a tanta repressió i al robatori de cent anys de conquestes socials que aquests polítics i banquers estan portant a terme, la CGT CONTINUARÀ AVANÇANT EN AQUESTA LLUITA I FA UNA CRIDA A la MOBILITZACIÓ DE LA CLASSE TREBALLADORA PER PREPARAR UNA PROPERA VAGA GENERAL.

VISCA LA LLUITA OBRERA!!!!!!

VISCA LA VAGA GENERAL!!!!!!

Federació Local CGT Barcelona

http://www.cgtbarcelona.org/

>>> Adjuntem cartell

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció