CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT-Barcelona davant els acords del Consell de Ministres del 13 de juliol

Dissabte, 14 juliol, 2012

El govern trenca les regles del joc definitivament en el consell de ministres del divendres 13 de juliol.

Aplica unilateralment decisions que segons les seves normes han de prendre en àmbits de negociació.

Que no ens parlin ni de lleis ni de marcs de diàleg per part d'aquells que els han dinamitat.

Des de la CGT sempre hem desconfiat dels polítics. Hem denunciat que les seves actuacions estan condicionades i dirigides pels interessos dels que de debò prenen les decisions, els banquers i els poders econòmics, camuflats en noms com Fons Monetari, Banc Mundial i que al seu torn segueixen les directrius d'altres ens que utilitzen els alies dels “mercats, la prima de risc i empreses de qualificació”, que tots desconeixem, sense control de ningú i que ningú escull, però que no obstant això són els superpoders dirigents.

La despesa pública s'ha disparat perquè els diferents governs central, autonòmics, ajuntaments, diputacions, etc. s'han inflat a gastar: en assessors, col·locant en càrrecs als seus familiars; en cotxes oficials; en mòbils; en dietes; que els pintin quadres pagant sumes desorbitades de diners; en enriquir-se personalment amb l'erari públic; en corrupció; en tristos espectacles en que es veuen sumits des de polítics de baixa nissaga fins a la mateixa casa real, passant per les altes instàncies del poder judicial.

Per a això, ens han de retallar drets i serveis públics a la majoria, perquè una minoria de privilegiats acumuli cada vegada més riquesa i puguin continuar mantenint el seu estatus social. Mentrestant, els que retallen a la majoria, premien als defraudadores refinats amb una amnistia fiscal o permetent veritables esquerdes en la recaptació que solament poden utilitzar les grans fortunes mitjançant enginyeria econòmica i trucs legals fora de l'abast de la majoria de la població.

Aquest aparador anomenat democràcia està fent visible el fons en el qual se sustenta i que no fa més que reafirmar-nos que els governs són marionetes-portaveus del que els ordenen transmetre'ns els veritables amos, els gestors de l'economia mundial.

A la CGT defensem uns serveis públics de qualitat per a la població que han de ser controlats i gestionats pels usuaris i els treballadors, ja que com s'està veient, els polítics i els governs sempre troben justificacions per a fer-los desaparèixer, privatitzar-los o deixar-los en la mínima expressió fins a convertir-los en ineficaces.

La CGT trobem a faltar mà dura contra els responsables d'aquesta estafa que diuen crisi, un codi penal que fa riure a qui defrauda grans quantitats de diners i que no obstant això penalitza d'una manera brutal inclòs amb la presó o fortes multes, a qui lluita, a qui talla el carrer, a qui okupa, a qui protesta, etc.

La CGT promourem mobilitzacions en tots aquells llocs on els treballadors vulguin donar una resposta contundent contra les agressions i reculades que estem sofrint.

La CGT fa una crida a la convocatòria d'una Vaga General contra les retallades socials i salarials, la reforma laboral i totes aquelles mesures regressives per a la classe treballadora.

Federació Local CGT Barcelona