CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT Caprabo: una altra sentència guanyada a Caprabo per discriminació i persecució a la CGT

Dimarts, 15 abril, 2014

Una altra lluita guanyada.
 

 

El text de la sentència no deixa cap dubte: hi ha hagut discriminació, vulneració de drets, i persecució a la CGT. Per això no només condemna a l'empresa per discriminació i obliga a retornar a Vanessa a la seva botiga, sinó que condemna l'empresa a 19.000€ d'indemnització pels motius anteriors i com a prevenció perquè l'empresa deixi d'actuar contra la CGT .
 
L'empresa ha recorregut i cal esperar la sentència en uns mesos, però la sentència deixa clar que l'actuació de l'empresa ha estat un clar atemptat contra la CGT.
 
L'empresa va aplicar el trasllat a una delegada del Comitè com rebequeria per haver hagut d'acceptar per via judicial un horari compatible per a l'atenció a la seva filla, com a família monoparental. En el mateix acte de judici, finalitzat amb acord, l'empresa va lliurar la comunicació de trasllat forçós, davant la presència de la jutgessa. El jutge que ha sentenciat en aquest segon judici, no ha dubtat de l'acció contra el dret a la indemnitat i com a represàlia, assetjament empresarial i discriminació.
 
Esperem que pugui servir a més companyes i companys que es troben en situacions similars.
 
Una salutació a tots i totes.
 
Vanessa Mañas Segovia. Delegada de CGT a Caprabo

Més informació:

- TWITTER CGT CAPRABO

- E-MAIL: cgtcaprabo@gmail.com