CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT Catalunya fa seu el comunicat de L’Heura Negra en solidaritat amb les companyes, en rebuig als escorcolls i la detenció d’aquest matí a Barcelona

Dimecres, 13 abril, 2016

En l’actual context d’enduriment de la legislació a tots els nivells i augment de la repressió policial contra els moviments socials; en el marc del procés de blindatge de l’Estat en contra de qualsevol intent de qüestionar-lo i en mig de la campanya mediàtica, policial i política per aterrir a la població amb les amenaces de terrorisme¹, avui, dimecres 13 d’Abril, des de les cinc de la matinada, els cossos repressius de l’Estat han protagonitzat el darrer cop contra la dissidència.

S’hi han produït registres al Centre Social Okupat Blokes Fantasma, al barri de la Salut, en un domicili al carrer Ros de Olano de la Vila de Gràcia i en un habitatge al carrer dels Agudells, al Carmel, d’on s’han endut detinguda a una persona que ha estat traslladada a la comissaria de les Corts, a l’espera que el seu advocat pugui conèixer les acusacions que se li imputen, desconegudes a hores d’ara.

L’operació està sent coordinada des del Jutjat Central d’Instrucció 3 de l’Audiencia Nacional espanyola i, segons una nota feta pública pel departament de comunicació de la Policia de Catalunya poc després d’iniciar-se el desplegament, respon a una comissió rogatòria tramitada des d’un jutjat d’Alemanya.

Però vingui d’on vingui l’ordre, sigui quina sigui l’excusa, no ens enganyen pas respecte a les seves intencions:

El que volen és normalitzar aquestes pràctiques totalitàries, volen que ens acostumem a què ens puguin esbotzar la porta de casa amb qualsevol excusa, volen que no ens sobti veure la ciutat militaritzada, amb carrers tallats i encaputxats amb fusells d’assalt a les mans. Volen que tinguem por i que callem el que sabem i el que pensem.

No ho podem permetre, ja ens ho han arrabassat tot, només ens queda perdre la por i prendre els carrers, que no se’ns oblidi: sempre han estat nostres!

Els únics terroristes que hem vist mai són l’Estat capitalista i els seus mercenaris (Jutges, mossos i altres).

NI DOMESTICADES, NI AMORDASSADES. SOLIDARITAT REBEL

Heura Negra, Assemblea Llibertària de Vallcarca

13 d'abril de 2015

>>> Manifestació en rebuig als escorcolls i a la detenció
19.00 h Plaça del Diamant
Metro L3 Fontana

“Quin delicte és robar un banc comparat amb el fet de fundar-ne un?” Bertolt Brecht

¹ Volem recordar que, simultàniament, a tot l’Estat s’està produint la quarta fase de l’Operación Araña (en les fases anteriors, el 2015 i 2016, es van detenir fins a 56 persones), on s’han detingut com a mínim 7 persones per expressar les seves opinions a les xarxes socials. Un altre exemple de la brutal retallada de llibertats que estem vivint actualment.