CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT-CNT-SO: Nova Crida “La lluita és al carrer. Cap a la Vaga General”

Dijous, 6 octubre, 2011
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Les importants mobilitzacions del 29 setembre 2011 han estat el primer fruit del procés de coordinació i d'unitat d'acció sindical de les organitzacions sindicals combatives i de classe. En aquestes mobilitzacions han participat i han estat convocades per un important nombre d'organitzacions sindicals i socials de tot el país.

Des de CGT, CNT i SO valorem positivament les més de 40 mobilitzacions del 29S al llarg de tot el país i volem públicament agrair a totes les organitzacions sindicals, socials, assemblees populars, de barri, grups de treball del 15M i persones en general, per haver participat i haver fet possible que s'hagin pogut celebrar amb èxit.

La valoració que fem d'aquesta jornada és de èxit per l'important nombre de persones que han participat i per la visualització de la unitat d'acció sindical i social empresa per les organitzacions convocants contra les mesures antisocials imposades pels governs, tant de l'estat com de les comunitats autònomes.

Milers de persones vam tornar a clamar enfront de la política de desmobilització i pacte dels que vénen, des del sindicalisme institucional, anomenant-se "interlocutors socials", milers de persones van sortir als carrers per mostrar la seva ràbia i indignació contra l'atur, les retallades socials, especialment en Sanitat i Educació, les reformes en els àmbits laborals o la manca de recursos econòmics suficients per a tothom.

Després d'aquest alè del 29S, des de CGT, CNT i SO, tornem a treballar per la mobilització unitària en els pròxims mesos.

Comuniquem públicament la nostra participació, suport i solidaritat a les mobilitzacions i vagues convocades en els pròxims dies al voltant de la defensa de la Ensenyament, la Sanitat i els Serveis Públics en tot l'estat.

Finalment, des d'aquí tornem a fer una nova crida d'unitat d'acció i suma de voluntats a totes aquelles organitzacions sindicals, socials, veïnals, ecologistes, ciutadanes, assemblees populars, de barri i de base ... que ens posicionem en contra de les mesures imposades pel capital en detriment dels drets de totes i tots i que ho facin des de la premissa que la lluita és al carrer. Considerem que les mobilitzacions impulsades des de les assemblees en places i barris, com la del proper 15 d'octubre, són una oportunitat per seguir avançant en la lluita comuna contra l'aliança entre els poders financers i la classe política sota el lema "No som mercaderia en mans polítics i banquers ".

Aquesta crida està especialment dirigit a aquelles organitzacions que conformen realitats pròpies en els diferents territoris en què realitzen la seva actuació i amb els que necessàriament, en moments tan greus com els actuals, volem i hem de confluir per desenvolupar les accions necessàries que condueixin a la conquesta dels drets laborals, socials, mediambientals, que ens han estat arrabassats ja un escenari de sortida social a la crisi sobre la base del repartiment de la riquesa i el treball.

La lluita és al carrer - Cap a la Vaga General

Confederació General del Treball (CGT) - Confederació Nacional del Treball (CNT) - Solidaritat Obrera (SO)

Attached documents

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció