CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT-CNT-SO: Nova Crida “La lluita és al carrer. Cap a la Vaga General”

Dijous, 6 octubre, 2011

Les importants mobilitzacions del 29 setembre 2011 han estat el primer fruit del procés de coordinació i d'unitat d'acció sindical de les organitzacions sindicals combatives i de classe. En aquestes mobilitzacions han participat i han estat convocades per un important nombre d'organitzacions sindicals i socials de tot el país.

Des de CGT, CNT i SO valorem positivament les més de 40 mobilitzacions del 29S al llarg de tot el país i volem públicament agrair a totes les organitzacions sindicals, socials, assemblees populars, de barri, grups de treball del 15M i persones en general, per haver participat i haver fet possible que s'hagin pogut celebrar amb èxit.

La valoració que fem d'aquesta jornada és de èxit per l'important nombre de persones que han participat i per la visualització de la unitat d'acció sindical i social empresa per les organitzacions convocants contra les mesures antisocials imposades pels governs, tant de l'estat com de les comunitats autònomes.

Milers de persones vam tornar a clamar enfront de la política de desmobilització i pacte dels que vénen, des del sindicalisme institucional, anomenant-se "interlocutors socials", milers de persones van sortir als carrers per mostrar la seva ràbia i indignació contra l'atur, les retallades socials, especialment en Sanitat i Educació, les reformes en els àmbits laborals o la manca de recursos econòmics suficients per a tothom.

Després d'aquest alè del 29S, des de CGT, CNT i SO, tornem a treballar per la mobilització unitària en els pròxims mesos.

Comuniquem públicament la nostra participació, suport i solidaritat a les mobilitzacions i vagues convocades en els pròxims dies al voltant de la defensa de la Ensenyament, la Sanitat i els Serveis Públics en tot l'estat.

Finalment, des d'aquí tornem a fer una nova crida d'unitat d'acció i suma de voluntats a totes aquelles organitzacions sindicals, socials, veïnals, ecologistes, ciutadanes, assemblees populars, de barri i de base ... que ens posicionem en contra de les mesures imposades pel capital en detriment dels drets de totes i tots i que ho facin des de la premissa que la lluita és al carrer. Considerem que les mobilitzacions impulsades des de les assemblees en places i barris, com la del proper 15 d'octubre, són una oportunitat per seguir avançant en la lluita comuna contra l'aliança entre els poders financers i la classe política sota el lema "No som mercaderia en mans polítics i banquers ".

Aquesta crida està especialment dirigit a aquelles organitzacions que conformen realitats pròpies en els diferents territoris en què realitzen la seva actuació i amb els que necessàriament, en moments tan greus com els actuals, volem i hem de confluir per desenvolupar les accions necessàries que condueixin a la conquesta dels drets laborals, socials, mediambientals, que ens han estat arrabassats ja un escenari de sortida social a la crisi sobre la base del repartiment de la riquesa i el treball.

La lluita és al carrer - Cap a la Vaga General

Confederació General del Treball (CGT) - Confederació Nacional del Treball (CNT) - Solidaritat Obrera (SO)

Attached documents