CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT-CNT-SO: Setmana de lluita (14-18 novembre) contra el Pacte Social i per la Vaga General

Dimecres, 19 octubre, 2011
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Les organitzacions sindicals Confederació General del Treball (CGT), Confederació Nacional del Treball (CNT) i Solidaritat Obrera (SO), ens vam reunir el passat 17 d'octubre amb l'objectiu de continuar donant passos encaminats a la unitat acció, la mobilització i cap a la Vaga General.

Unes mobilitzacions que es fan necessàries contra les polítiques de retallades socials, el desmantellament dels serveis públics (sanitat, transport, ensenyament ...) i contra la pèrdua de drets laborals i socials impulsada per les administracions i les institucions europees a instàncies de la patronal i dels mercats, així com contra les reformes laborals, la modificació del sistema de pensions i la reforma de la negociació col·lectiva. Perquè volen que siguem la classe treballadora i els sectors més desprotegits de la societat, els qui paguem la crisi i fem l'esforç de mantenir viu el sistema capitalista.

Des de CGT, CNT i SO valorem molt positivament les manifestacions de ràbia i indignació que s'estan produint als carrers i places de tot l'estat i procedim a convocar noves accions unitàries.

Fem una crida a totes les organitzacions sindicals, moviments socials, assemblees populars de barris i pobles, a grups de treball del 15M i les i els treballadors en general, a participar, confluir i fer seva una Setmana de Lluita contra el Pacte Social i per la Vaga General, a desenvolupar entre el 14 i el 18 de novembre, confluint en la convocatòria de mobilitzacions descentralitzades pel proper dia 18 de novembre, qüestionant un procés electoral dissenyat per a legitimar la classe política que ve aprovant mesura després mesura contra la classe treballadora.

Només des d'una forta procés de lluita al carrer i als centres de treball serà possible revertir a favor de la classe treballadores les actuals mesures que la classe política s'aplica al servei de la banca i la gran patronal. Per això el 18N ...

La lluita és al carrer - Cap a la Vaga General

Confederació General del Treball (CGT) - Confederació Nacional del Treball (CNT) - Solidaritat Obrera (SO)

Attached documents

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció