CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT contra la pèrdua de garanties i condicions laborals que provoca la subrogació del personal de botigues de Caprabo a centres franquiciats

Dimarts, 26 febrer, 2019

CGT dona suport al comitè de Caprabo botigues de Barcelona davant la pèrdua de garanties i condicions laborals que provoca la subrogació del personal de botigues de Caprabo a centres franquiciats.

La CGT, juntament amb altres sindicats presents en el comitè d’empresa, inicien concentracions davant les botigues per demanar a Caprabo que cessi amb la persecució del personal indefinit de l’empresa i es pari a negociar la reubicació de la plantilla a centres Caprabo de dues botigues de la província de Barcelona (de c/Marqués de Campo Sagrado i de la Llagosta) que passen a ser franquiciades, subrogant a tot el personal.

Ja són moltes les botigues venudes i franquiciades a Caprabo en els últims anys sense cap tipus de garantia, acomiadant a gran part dels treballadors per modificació substancial de les condicions de treball, atenent-se a la última reforma laboral i d’altres subrogant-los a altres empreses. Considerem que és una clara reestructuració d’empresa, i d’acomiadaments encoberts.

Demanem la reubicació de tots i totes les treballadores d’aquestes botigues a altres establiments Caprabo i la no subrogació a les franquícies.

Una vegada més Caprabo demostra la intenció de desfer-se del personal indefinit, mentre no deixa de contractar a treballadors eventuals amb contractes “basura”.

Aquest només serà el començament de vàries mobilitzacions. No cessarem en la defesa dels nostres drets.

Som persones no mercaderies. Si ens toquen a un/a ens toquen a tots/es!!!!

Secció Sindical CGT Caprabo Barcelona

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció