CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT contra la pèrdua de garanties i condicions laborals que provoca la subrogació del personal de botigues de Caprabo a centres franquiciats

Dimarts, 26 febrer, 2019
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

CGT dona suport al comitè de Caprabo botigues de Barcelona davant la pèrdua de garanties i condicions laborals que provoca la subrogació del personal de botigues de Caprabo a centres franquiciats.

La CGT, juntament amb altres sindicats presents en el comitè d’empresa, inicien concentracions davant les botigues per demanar a Caprabo que cessi amb la persecució del personal indefinit de l’empresa i es pari a negociar la reubicació de la plantilla a centres Caprabo de dues botigues de la província de Barcelona (de c/Marqués de Campo Sagrado i de la Llagosta) que passen a ser franquiciades, subrogant a tot el personal.

Ja són moltes les botigues venudes i franquiciades a Caprabo en els últims anys sense cap tipus de garantia, acomiadant a gran part dels treballadors per modificació substancial de les condicions de treball, atenent-se a la última reforma laboral i d’altres subrogant-los a altres empreses. Considerem que és una clara reestructuració d’empresa, i d’acomiadaments encoberts.

Demanem la reubicació de tots i totes les treballadores d’aquestes botigues a altres establiments Caprabo i la no subrogació a les franquícies.

Una vegada més Caprabo demostra la intenció de desfer-se del personal indefinit, mentre no deixa de contractar a treballadors eventuals amb contractes “basura”.

Aquest només serà el començament de vàries mobilitzacions. No cessarem en la defesa dels nostres drets.

Som persones no mercaderies. Si ens toquen a un/a ens toquen a tots/es!!!!

Secció Sindical CGT Caprabo Barcelona

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció