CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT convoca a la manifestació unitària de Tarragona contra les mesures d’ajust del PP

Dimecres, 18 juliol, 2012

Entitats ciutadanes i sindicats, agrupades sota el paraigües de la Plataforma Ciutadana per la Defensa dels Drets Públics, fan una crida a la participació a la manifestació convocada per aquest dijous 19 de juliol a Tarragona, en contra de les mesures d'ajust del govern espanyol i en defensa dels drets socials i laborals.

La manifestació unitària sortirà de la plaça Imperial Tarraco a dos quarts de vuit del vespre, recorrerà el centre de la ciutat i finalitzarà davant l'Ajuntament.

L'acció s'emmarca en una convocatòria a nivell estatal per les retallades de Rajoy. Tarragona i Tortosa han convocat manifestacions per dijous, mentre a Reus tindrà lloc dissabte, per no coincidir amb la de Tarragona.

S'acosta una tardor calenta, han advertit en roda de premsa des de la plataforma, que aplega prop d'una cinquantena d'entitats, entre elles la CGT, que entenen que les mesures del PP mereixen una resposta contundent i avisen que les accions es radicalitzaran.


Comunicat CGT Tarragona

Desde la Federació Intercomarcal de Tarragona de la Confederació General del Treball (CGT), ante les noves mesures adoptades per el gover del Partit Popular

DECLAREM:

1º – REBUIG RADICAL DE LES MESURES. La CGT rebutja aquet nou paquet de mesures ja que constitueixen la major retallada social de tota la democràcia (65.000 milions), suposen un nou atac frontal i definitiu als drets socials, econòmics i laborals contra la població en general i contra la classe treballadora en particular, s'acumulen a la resta de reformes anteriors contra les quals venim lluitant des de fa anys (reforma laboral, negociació col·lectiva, reforma pensions, repago de la sanitat, privatitzacions, retallades en despeses socials, retallades als Pressupostos Generals de l'Estat, etc.)

2º – UNITAT D'ACCIÓ. La CGT davant aquesta importantíssima agressió declara que és necessari buscar la major de les confluències en el conjunt de la societat, entre les organitzacions sindicals i socials, per aconseguir frenar aquest atac ideològic i estratègic que ens va a fer retrocedir dècades en els nostres drets i en el desenvolupament econòmic i social d'els qui vivim i treballem en aquest país.

3º – MOBILITZACIÓ PERMANENT. Desde aquet moment, la CGT comunica a tota la societat que continuara en lluita fins a acabar per revertir totes i cadascuna de les mesures antisocials i econòmiques adoptades pels diferents governs des del començament de la crisi.

4º – CRIDA A LA PARTICIPACIÓ. La CGT fa una crida a tota la població, en actiu o parada, pensionistes, estudiants, joves, dependents, migrants... a de participar en totes i cadascuna de l'accions i mobilitzacions que es van a seguir engegant en els propers dies, setmanes i mesos, per part de las organitzacions socials i sindicals, contra les mesures instaurades per aquesta classe política que pretén enfonsar definitivament els drets conquistats durant generacions de lluita i s'ha replegat definitivament als interessos dels mercats, especuladors, banquers del nostre país i de la UE.

5º - VAGA GENERAL A TARDOR. Desde CGT fem una aposta per la confluència de totes aquestes mobilitzacions en la convocatòria d'una nova Vaga General a la tardor capaç de donar resposta a la classe treballadora i al conjunt de la societat davant aquest atropellament social que patim els qui no hem generat cap crisi.

Federació Intercomarcal CGT Tarragona

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció