CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT convoca Assemblea-Concentració a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona el 15 de desembre, contra la nova borsa de treball de l’ICS

Diumenge, 13 desembre, 2009

Davant del pacte sobre la borsa de treball signat entre l’Institut Català de la Salut i els seus “lacayos” servils (CCOO, UGT i SATSE), el sindicat CGT va denunciar que:

• L’esmentat pacte dóna a l'empresa la possibilitat d'evaluar al personal arbitràriament, i que l’esmentada puntuació suposi el 50% dels mérits totals.

• Que els contractes inferiors a tres mesos siguin a capritxo de l’empresa sense necessitat de cap barem.

• El pacte elimina la circular 9/90 fent desaparèixer la promoció interna.

Aquest pacte només es pot interpretar com un “trueque” a canvi dels beneficis d’uns sindicats pactistes i venuts, que han utilitzat com a moneda de canvi els treballadors eventuals de l’ICS.

Davant d’aquests fets, a partir del dia de la signatura de l’acord, la CGT va recollir signatures en contra, va fer concentracions arreu de Catalunya i va boicotejar el sopar i cel·lebració del 25è aniversari de l’ICS, com a mesures perquè no s’apliqués l’esmentada borsa, paral·litzant-la un mesos.

Ara l’ICS i els seu escolanets, CCOO, UGT i SATSE, han decidit aplicar-la. Ja no és hora de recollir signatures i petites batalles, és hora de dur a terme accions contundents.

Per aixó, des de la CGT convoquem una assemblea-concentració al vestíbul de l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona el proper dimarts 15 de desembre de 2009 a les 14:30h, així com VAGA GENERAL i mobilitzacions a l’ICS en les dates que confirmarem durant el mes de gener de 2010.

PROU DE VENDRE ALS TREBALLADORS

CONTRA LA BORSA DE TREBALL DE L'EMPRESA I ELS COL·LABORACIONISTES VENUTS

TOTS A LA VAGA GENERAL

Secció Sindical CGT Hospital Joan XXIII de Tarragona