CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT convoca assemblea de treballadors a UTE Alcasa Clece a Tarragona, convocant eleccions davant bloqueig UGT i guanyant-les per àmplia majoria

Dissabte, 5 setembre, 2015

Els informem que avui s'han fet eleccions sindicals a l'empresa U.T.E Alcasa Clece, empresa que subcontracta el servei de cafeteria de l'Hospital Joan XXIII.

Les eleccions s'han convocat gràcies a la iniciativa de la setentena de treballadors i treballadores, que, farts de veure que el sindicat majoritari en la empresa, UGT, no convocava, han decidit fer-ho ells mateixos. Amb el suport de CGT, han recollit signatures entre els companys i les companyes per organitzar una assemblea de treballadors, a on s'ha decidit convocar eleccions sindicals.

Els resultats de les eleccions reflecteixen l'actuació de cadascú. Les companyes de CGT han guanyat per ampla majoria, obtenint 4 delegats CGT, mentres que UGT es queda amb un sol delegat.

Des de CGT-Tarragona els donem l'enhorabona i tot el nostre suport per a continuar en aquesta linea d'auto-organització i lluita!

Tarragona, a 3 de setembre 2015

FEDERACIÓ INTERCOMARCAL CGT TARRAGONA

Més informació:

- TWITTER CGT TARRAGONA