CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT convoca aturades a les Estacions d’Adif el 25 de juny

Dijous, 17 juny, 2010
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

LES ATURADES TINDRAN LLOC DE 11,30 A 15,30H i DE 19,30 A 00,45H.

Mai com fins a ara, després de tants anys de conflicte, hem pogut albirar per fi un reconeixement a l'hora de discutir el futur dels treballadors d'estacions d'Adif. Estem presenciant com totes les forces sindicals, almenys en aparença, presenten propostes unitàries a la Direcció per a determinar el futur de l'empresa i dels seus treballadors. En aquestes propostes, sembla quedar clar que els treballadors d'estacions han de tenir reconegudes les seves legítimes aspiracions que vénen defensant des de fa tant temps, i que necessàriament passen per un increment econòmic que els equipés a altres col·lectius de la mateixa empresa.

No hem d'oblidar que, sent els treballadors pitjor pagats de tot Adif, recauen en ells tasques de primera línia i tan importants com són: donar la imatge de l'empresa, atendre als clients i desenvolupar tasques comercials que suposen ingressos, ja sigui en taquilles, pàrquings o àrees comercials, amb una permanent disposició a actualitzar coneixements ja sigui amb els nous sistemes d'informació, venda, megafonia, etc…, un esforç que tot just es reconeix, i que solament amb la plena dedicació i professionalitat de tants anys vénen donant resultats òptims, més per la voluntat dels propis treballadors que pels mitjans per a la formació que se'ns proporcionen. Mentre, patim situacions discriminatòries amb altres col·lectius de l'empresa, als quals amb tota facilitat se li reconeixen emoluments a majors o millors condicions laborals, de promoció, etc…, arrossegant una sèrie de reivindicacions fins a avui ignorades.

És per això pel que vam resoldre plantejar el conflicte que arriba fins al dia d'avui, i que a pesar de les interpretacions que tots podem tenir, conté una certesa inamovible: La participació dels treballadors es manté, per molta pressió i persecució que s'exerceixi o s'intentin cobrar favors per part de l'adreça i les seves incondicionals que no dubten a expulsar a representants legals dels treballadors de les dependències -com a València-, donant com altres vegades la nota dissonant que recorden temps passats. Per això, en l'última convocatòria, els treballadors/es d'Àvila, Alacant, Reus, L’Aldea, Girona i Barcelona Terme, van participar en un 100% segons torns; entre un 80% i 70% a Madrid Chamartín, Valladolid, Còrdova, i Màlaga; superant el 50% a Sevilla, Tarragona, Barcelona Sants i Càceres; i participant companys de Saragossa, Huelva, Granada, Palencia, Bilbao, etc...

Creiem que en les últimes setmanes hem entrat en una nova, i esperem definitiva, etapa del conflicte i tots confiem en no trobar-nos amb les mateixes traves. Les nostres reivindicacions per quebrant, turnicitat, treballar en festius, primes, així com la garantia de futur sense pors davant alteracions funcionals o geogràfiques, exigeixen d'una vegada per sempre ser ateses. Mentrestant , estarem amb els treballadors en totes les mobilitzacions que es convoquin, donant suport i animant a la participació de tots.

SFF-CGT

www.sff-cgt.org

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció