CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT convoca aturades el 14F al sector del Telemàrqueting: Esperant una excusa

Dimecres, 8 febrer, 2012

Des de CGT, davant dels abusos de les empreses de Telemàrqueting, convoquem aturades legals per al proper dimarts 14 de febrer 2012 a les hores compreses:

entre les 00:00 i les 02:00 hores,
entre les 11:00 i les 13:00 hores,
i entre les 17: 00 i les 19:00 hores.

La vaga afecta no només a les i els treballadors d'empreses de Telemàrqueting, sinó a empreses de treball temporal o de gestió de cobraments el conveni de les quals sigui el de Contact Center.

És el moment de realitzar un petit esforç que ens serveixi per dir ben alt a la patronal que ja estem cansades/es i farts/es del seu brut joc i de la seva explotació, i que la nostra dignitat com a obrers no la compren amb els seus miserables diners ni amb la seva imposició de la por. Cal treure'ns la por ja que al nostre precari sector la lluita ha de ser diària, en cada lloc, en cada plaça, en cada àmbit hem d'alçar la veu per defensar el que ens correspon, millors condicions de treball i professionalització del sector per sortir de la precarietat que patim.

Comunicat: Esperant una excusa ...

Després de l'última reunió del Conveni el passat dia 3 de febrer va quedar patent que els únics que apostem per la defensa dels llocs de treball i d'unes condicions dignes de treball som CGT. A la CGT des de la primera reunió apostem per l'eliminació de l'article 17 del Conveni ja que la patronal té i utilitza altres mètodes "legals" per acomiadar cada dia i impunement.

La patronal va arribar a la reunió fregant-se les mans, ja que esperaven una proposta de modificació de l'article 17 per posar-los les coses més fàcils i seguir engreixant els seus comptes. Què es va trobar al davant? D'una banda la nostra lluita en l'eliminació de l'article i pel costat de CCOO-UGT, mai es va veure tanta debilitat i tant no saber on ficar-se, ja que CCOO-UGT volen no només mantenir-lo, sinó empitjorar per a la classe obrera.

Com la patronal coneix que el pes de la negociació és a les seves mans, manegen de tal manera les reunions que fan que CCOO-UGT, els vulguin plantejar la modificació de l'article 17, però en uns extrems que ni aquests sindicats es plantegen, però que justificaran com imposicions del govern o qualsevol altra cosa que no sigui la seva falta d'iniciativa i força en la negociació.

Ara treuen del barret de copa, com vulgars firaires, el seu "II Acord per a l'ocupació i la negociació col·lectiva 2012, 2013 i 2014" dient que és una cosa bona que canvia la negociació i que ens ha de fer parlar d'altres coses. Des de CGT rebutgem l'Acord per diverses raons però una de les més importants és per haver-se aconseguit d'esquena a la classe obrera.

No només permet i obre la via a que les empreses es "despengin" del conveni quan "prevegin" (tipus Rappel) que aniran una mica malament, sinó que ha fixat uns MÀXIMS en el topall de pujada salarial que podem tenir, i tot això amb l'excusa d'una crisi que, en sectors com el del Telemàrqueting, ni ha passat pel costat i que els permet augmentar els seus comptes de resultats i mantenir-explotats cada dia.

Patim diàriament en empreses com SERTEL, ATENTO; Teleperformance, Unísono, SITEL, UNITONO, Transcom, GSS, Konecta, Eurocen, etc, acomiadaments diaris, denegacions de permisos, abusos d'autoritat, faltes de respecte, descomptes injustificats en les nostres nòmines, denegació de vacances, canvis de torn, reduccions de jornada i altres malifetes.

Des de CGT pensem que no queda més camí que la lluita per un Conveni Digne, començant per unes aturades que esperem siguin el començament d'una demostració de força del personal de Telemàrqueting i que no sigui boicotejat en cap cas pels "pactistes" i "sindicallestos "que s'erigeixen en representants dels treballadors i no fan res més que desprestigiar la lluita de la classe obrera.

VISCA LA LLUITA DE LA CLASSE OBRERA!

CGT EN LLUITA!

COORDINADORA ESTATAL DE TELEMARKETING - CGT

Attached documents

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció